- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Unde îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere la doar 34.000 de euro. Localnicii credeau că este o glumă

06 Aug, 10:16 • Bugiu ⁠Ana Maria
Într-un oraș din România, poți să îți cumperi un apartament cu 3 camere la doar 34.000 de euro, de aproape 4 ori mai mult decât în București. Cum s-a ajuns în această situație?
Unde îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere la doar 34.000 de euro. Localnicii credeau că este o glumă

Apartamentul are 3 camere și se vinde la un preț mult mai mic decât în mod normal. Banii pe care i-ai da pe el de abia ți-ar ajunge de o garsonieră în Capitală, potrivit bugetul.ro.

Te-ar putea interesa și: Decizie ANAF pentru românii care vor să cumpere un apartament sau o casă în 2024. Ce document nou trebuie să obțină

foto: apartament cu 3 camere la 34.000 de euro

Unde îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere la doar 34.000 de euro

Este vorba despre Rovinari, din județul Gorj, de pe strada Termocentralei. Imobilul are 68 de metri pătrați, este decomandat și integrat în clasa de confort 1. Se vinde la 34.000 de euro și este exact precum observați în fotografiile de mai sus.

Proprietarul ar fi avut foarte multe datorii, iar autoritățile l-au scos la vânzare pentru acest preț infim.

„Vă propunem spre vânzare un apartament situat în, Rovinari pe strada Termocentralei, apartament compus din 3 camere cu o suprafață totală de 68 mp.

Compartimentare:

Camera de zi – 18.20 mp

Hol – 13.49 mp

Debara – 0.54 mp

Grup sanitar – 4.50 mp

Dormitor – 11.73 mpDormitor – 9.90 mp

Bucătărie – 9.69 mp

Suprafață utilă – 68.05 mp

Imobilul este liber si poate fi vizionat imediat !!!”, ar arată în anunț.

De ce nu cumpără nimeni imobilul

„Trebuie să aibă ea ceva, dacă nu s-a vândut până acum” – sunt gândurile localnicilor. Imobilul a fost scos la vânzare, inițial, la 45.000 de euro, ulterior ajungând la prețul actual.

Totuși, oamenii nu vor să îl cumpere. Ce se întâmplă?

Locuința are nevoie de o renovare serioasă. Pentru a deveni locuibil, viitorul proprietar trebuie să investeacă zeci de mii de euro, casa aflându-se în stadiu de degradare.

Astfel, cine va cumpăra locuința, va mai avea multe de făcut, iar unii oameni nu se încumetă într-un proiect atât de mare și costisitor, chiar dacă, ulterior, s-ar putea dovedi a fi o investiție bună.

Te-ar putea interesa și: Proprietarii de apartamente ar putea fi în pericol! Tot ce trebuie să știi pentru a evita această situație