- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Va fi invazie de produse de Halloween la Lidl! Ce ne așteaptă din 21 octombrie?

21 Oct, 09:11 • Mălureanu Rebecca
Începând cu 21 octombrie, toate magazinele Lidl din România vor exploda de produse speciale dedicate Halloween-ului. Vezi ce decorațiuni înfricoșătoare a pus la bătaie retailerul german și începe și tu să te pregătești cu puțină magie întunecată în această toamnă!
Va fi invazie de produse de Halloween la Lidl! Ce ne așteaptă din 21 octombrie?

Începând din 21 octombrie 2024, în toate magazinele Lidl din România, își vor face simțită prezența grămezi de produse tematice de Halloween!

Ofertele sunt disponibile pentru toate vârstele şi gusturile, în așa fel încât toţi clienţii vor putea să își cumpere alimente, dar şi diverse obiecte vestimentare sau decorații la preţuri de neegalat. Desigur, copiii vor fi cei mai încântați, mai ales că dulciurile cu forme de dovleac, păianjeni, fantome sau lilieci sunt favoritele lor în fiecare an. Așadar, pentru părinţii care doresc să-i surprindă pe cei mici, Lidl îi sprijină să ajungă cât mai repede în supermarketuri, întrucât produsele sunt în stoc limitat.

Ce produse invadează Lidl din 21 octombrie?

Din 21 octombrie 2024, Lidl vine cu oferte imbatabile! Produsele dedicate Halloween-ului își vor face apariția în magazine, spre bucuria clienţilor din toată România, care vor putea cumpăra cele mai simpatice, dar şi înfricoşătoare alimente, decoraţiuni sau haine specifice.

Spre exemplu, o cutie de 400 de grame cu nuggets de piept de pui în formă de fantomiţe şi lilieci va avea prețul de 14, 99 lei, o pungă cu chips-uri diferite figurine va putea fi achiziționată cu 7,99 lei, pe când 200 de grame de bomboane din ciocolată cu cremă de lapte vor ajunge la 11,99 lei.

Ofertele continuă cu o găletuşă în formă de dovleac plină cu jeleuri şi bomboane ce va costa 19,99 de lei, cu desert din spumă de zahăr de 275 de grame la 8,99 de lei, dar şi cu îngheţată la 12,99 lei patru conuri. O “pizza înfricoşătoare” este şi ea în catalog, aceasta fiind de 9,99 lei la 330 de grame, dar şi un dovleac de ciocolată la 7,99 lei.

Explorează ofertele Lidl de Halloween
Explorează ofertele Lidl de Halloween

Ai mai putea citi şi: Ce pensie primește mama lui Mihai Bendeac. Familia actorului are mai multe afaceri

Costumații de Halloween pentru cei mici

Costumațiile speciale pentru cei mici vor năpădi raioanele Lidl. O pijama cu detalii reflectorizante va putea fi cumpărată cu 32,99 lei, iar diferite modele de costume, vor ajunge la 39,99 lei, în timp ce măştile vor fi de 12,99 de lei. Un set de body şi pantaloni pentru bebeluşi va putea fi achiziționat cu 26,99 de lei, iar şosetele cu elemente reflectorizante vor costa doar 6,99 de lei.

Iar despre decoraţii de tot felul, prețurile la Lidl pronesc de la 4,99 de lei. Ghirlandele, diferite modele, perfecte pentru decorat curtea sau holurile casei sunt 4,99 de lei, pe când instalaţiile cu lumninițe sunt 14,99 de lei. O altă super ofertă la Lidl sunt și formele de copt din silicon sau de gheaţă la 24,99 de lei, dar şi un set de sculptat dovleci.

Te-ar mai putea interesa și: Ce conține smântâna Pilos de la Lidl. Ingredientele de pe etichetă ar trebui să ne dea de gândit