- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vacanță de toamnă. Cât te costă să vezi Cehia, o săptămână, în Septembrie: E momentul perfect pentru a vizita castelele medievale!

07 Sep, 19:33 • Preda Silvia
Vacanță de toamnă în Cehia. Tot ce trebuie să știi despre prețuri și atracții în această destinație turistică, în septembrie 2024.
Vacanță de toamnă. Cât te costă să vezi Cehia, o săptămână, în Septembrie: E momentul perfect pentru a vizita castelele medievale!

Luna septembrie este perfectă pentru a vizita Cehia, arată un articol playtech.ro. Sunt mai puțin turiști și vremea e numai bună pentru plimbări lungi. Un sejur de 7 zile în Cehia, în septembrie 2024, te va încărca cu energie și îți va oferi amintiri de neuitat.

Zborurile din capitala României către Praga durează puțin peste două ore, iar prețurile biletelor de avion sunt chiar accesibile în această perioadă.

În septembrie 2024, un bilet dus-întors poate costa între 100 și 200 de euro. Prețurile variază în funcție de compania aeriană și momentul rezervării, arată sursa citată.

Biletul unui tren care te duce până la Praga ajunge la tariful de 150 de euro, dar ajungi la cehi în mai multe de 15 ore.

Cu mașina până în Cehia achiți aproape 200 de euro pentru tur-retur.

Citește și: Care este bugetul mediu al unui turist în Turcia. Ţara a devenit o destinaţie de vacanţă preferată a românilor

Cât te costă cazarea în Cehia

Vacanță în Cehia
Vacanță în Cehia

În Praga, capitala Cehiei, prețurile pentru o cameră dublă într-un hotel de 3 stele pornesc, în această perioadă a anului, de la 50 de euro pe noapte. Astfel, pentru un sejur de 7 zile, cazarea poate costa între 350 și 700 de euro.

Cât costă mâncarea în Cehia

O masă într-un restaurant comun costă între 10 și 15 euro de persoană, iar într-un restaurant de lux prețurile pot ajunge la 30-40 de euro.

Biletul de intrare la Castelul din Praga costă între 10 și 15 euro. Pe lângă Praga, orașul Český Krumlov, un sit UNESCO, este un alt punct de atracție, cu o taxă de intrare la castel de aproximativ 10 euro, mai scriu cei de la Playtech.

Vezi și: Un fost premier din Cehia, pregătește o investiție majoră în România. Compania de cereale East Grain din Cluj intră în portofoliul cehilor de la Agrofert