- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vacanțe de vis la preț infim. Tarifele de cazare pe litoral scad cu până la 70%! Vezi lista hotelurilor

01 Sep, 15:56 • Bugiu ⁠Ana Maria
Începând cu 1 septembrie, turiștii vor putea avea un sejur pe litoralul românesc la prețuri foarte mici. Lista hotelurilor care s-au înscris în program.
Vacanțe de vis la preț infim. Tarifele de cazare pe litoral scad cu până la 70%! Vezi lista hotelurilor

Programul „Litoralul pentru toţi” începe duminică şi se derulează pe tot parcursul lunii septembrie, tarifele fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, potrivit digi24.ro.

„Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă lansarea unei noi ediţii a programului social «Litoralul pentru toţi», desfăşurat între 01-30 septembrie 2024.

Turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, preţuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

An de an, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program”, au transmis reprezentanţii FPTR.

Te-ar putea interesa și: Anunțul care lovește România! Dezastru pentru programul „Litoralul pentru toți” 2024

foto: litoral

Vacanțe de vis la preț infim. A început „Litoralul pentru toți”

Reprezentanții FPTR au spus că s-au înscris în program peste 57 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul de la noi din țară. Acestea oferă aproape 6.000 de locuri de cazare. Reprezentanții FPTR au spus că se așteaptă la peste 80 de hoteluri să adere la acest program, depășind numărul de 8.000 de locuri de cazare.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise până la mijlocul lunii septembrie, iar turiştii pot face deja rezervări de sejururi.

În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie şi relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc.

Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toţi românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care preţurile sunt foarte avantajoase.

Şi în această ediţie, am colaborat cu numeroşi parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii şi condiţii de cazare.

Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc şi, în acelaşi timp, să aducem satisfacţie şi zâmbete pe feţele românilor”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Aici este lista cu hotelurile care au aderat la program.

Programul „Litoralul pentru toți” se află la a 45-a ediție. Anul acesta, turiștii pot avea o vacanță la mare cu 38 de lei pe noapte (cazare), la un hotel din Eforie Nord de 2 stele.

În Mamaia, prețurile încep de la 77 de lei pe noapte pentru camera dublă, la un hotel de 3 stele.

În stațiunile din sudul litoralului, prețurile pornesc de la 60 de lei pe noapte, la hotel de 3 stele.

Pachetele acestea pot fi achitate și cu carduri de vacanță.

Te-ar putea interesa și: Cât costă pe litoralul românesc o porţie de hamsie. Un turist din Eforie Nord a fost surprins şi postarea sa a devenit virală pe reţelele sociale