- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești bune pentru bucureșteni! Se redeschide restaurantul Roberto’s din Capitală, una dintre cele mai vechi locații de pe Calea Victoriei

31 May, 11:25 • Cornel Ghimeșan
Terasa restaurantului Roberto’s se redeschide pentru sezonul estival! Aceasta este situată pe Calea Victoriei, deci, numai bine pentru bucureștenii care nu știu în ce restaurante să mai intre. Vezi mai jos toate detaliile.
Vești bune pentru bucureșteni! Se redeschide restaurantul Roberto’s  din Capitală, una dintre cele mai vechi locații de pe Calea Victoriei

Se redeschide restaurantul Roberto’s din Capitală, una dintre cele mai vechi locații de pe Calea Victoriei.

Dacă mulți nu știu, localul este frecventat de multe vedete, afaceriști, dar și de către românii care au venituri peste medie și își doresc să guste din preparatele deosebite.

Citește și Garda Financiara a inchis sase terase din Centrul Vechi al Capitalei

Zilele acestea, InterContinental Athénée Palace a transmis că se redeschide terasa restaurantului Roberto’s pentru sezonul estival.

Localul este unul dintre cele mai vechi din Capitală și are deja o clientelă selectă formată.

Pentru cei care s-au „plictisit” de vechile preparate, Executive Chef Yevgen Denysenko și Roberto’s Chef Andrei Androne, alături de echipă, vin cu un nou meniu inspirat din bucătăria italiană.

Acolo găsești de la paste, fripturi de toate felurile sau risotto, până la cele mai fine prăjituri. Deci, dacă treci pe acolo, cu siguranță o să te simți ca în Itallia.

„Meniul de vară include preparate ușoare, proaspete, potrivite zilelor călduroase, dar cu un puternic accent pe bucătăria italienească tradițională.

Aducem încă o dată în prim plan conceptul Roberto’s de pura cucina italiana – bucătăria autentică italienească, și am construit un meniu cuprinzător, care aduce omagiu atât clasicelor paste și risotto, dar și preparatelor specifice diferitelor zone din Italia”, a declarat Chef Yevgen Denysenko.

Persoanele care vor merge aici vor avea parte și de un nou concept.

Ce preparate culinare poți încerca la restaurantul Roberto’s

În fiecare săptămână vor fi seri tematice, cu muzică live și DJ.

În timp ce se bucură de muzică, clienții se vor bucura de antreuri, fripturi, salate, pește, vită și multe altele, conform Bugetul.ro.

Noutate vor fi pastele, de la spaghetti carbonara și linguine cu ragu de caracatiță, la preparatele specifice anumitor regiuni din Italia.

Mai mult decât atât, tot în meniu vor apăra și două tipuri de risotto, specialitatea chef-ului, cu piure de sparanghel și risotto negru cu fructe de mare.

Te-ar putea interesa și Apartamente intr-un copac gigant, cu terase-frunze. Cum e sa locuiesti aici? (Foto)

Asta nu este tot! Clienții vor avea parte de multe sugestii și recomandări. Cei care vor veni în grupuri vor avea la dispoziție feluri de mâncare concepute în așa fel încât să nu existe risipă, însă să se mănânce pe săturate.

Deci, dacă te-ai plictisit de aceleași localuri și vrei să vezi ceva inedit, aici este locul potrivit!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult