- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești extraordinare pentru cei care au card la Banca Transilvania. Surpriză uriașă pentru tot anul 2024

16 Sep, 12:00 • Cornel Ghimeșan
Vești extraordinare pentru clienții care au card la Banca Transilvania. Reprezentanții celei mai puternice bănci din țară au făcut un anunț legat degat de lansarea unei campanii inedite care vine cu surprize pentru toți clienții.
Vești extraordinare pentru cei care au card la Banca Transilvania. Surpriză uriașă pentru tot anul 2024

Banca Transilvania are un program special pentru clienți. Cine e interesat de bonusurile oferite de bancă trebuie să se grăbească pentru că oferta nu e valabilă prea mult timp.

Pornind de la superstiția că marțea sunt trei ceasuri rele și această zi ne poate aduce ghinion, cei de la Banca Transilvania au decis să schimbe puțin percepția asupra acestei zile lansând o campanie unică. Așadar, cei care au card la Banca Transilvania îl pot înscrie în Programul Marțea Mastercard, ajuns la a treia etapă, care durează tot anul 2024.

Citește și Ireal câți bani câștigă, într-o lună bună, un șofer Uber. „Credeam că doar se laudă”

Până în data de 24 septembrie 2024, clienții înscriși pot să primească banii înapoi automat dacă efectuează plăți marțea, în orice locație fizică din afara țării, cu carduri Mastercard eligibile.

„Îți poți înscrie cardul în program în orice zi a săptămânii. Pentru fiecare plată eligibilă cu cardul înscris, făcută în zilele de marți, vei primi 10% cashback (bani înapoi pe card) în limita a 25 de lei per tranzacție și 50 lei per card, per campanie”, au transmis organizatorii.

Tot ce trebuie să știe clienții despre campania lansată de Banca Transilvania

Clienții care vor să participe la programul special Banca Transilvania pot înscrie în campanie mai multe carduri Mastercard, ori de debit, ori de credit. Ele trebuie emise pentru persoane fizice în România, iar în promoție nu sunt incluse și cardurile de masă, cele sociale, cele Maestro/Cirrus Corporate, Business sau care nu sunt emise în România.

După înscrierea cardului în una dintre cele patru campanii din 2024, el nu va trebui înscris încă o dată, ci intră automat în toate campaniile din program.

„Programul Marțea Mastercard se desfășoară pe întreg parcursul anului 2024, în patru campanii. Dacă ți-ai înscris deja cardul într-o campanie anterioară, nu mai este nevoie să îl înscrii din nou. Vei participa automat la toate campaniile din program ulterioare înscrierii cardului. Vei primi cashback la toate plățile eligibile de după momentul înscrierii”, au transmis reprezentanții companiei.

Citește și Top 10 cele mai scumpe proprietăţi imobiliare scoase la vânzare în România. Pe listă sunt nouă terenuri şi o clădire

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult