- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești extraordinare pentru utilizatorii Filelist! Răsturnare de situație la câteva zile după ce s-a anunțat că site-ul se închide

18 Oct, 13:28 • Cornel Ghimeșan
Vin vești excelente pentru utilizatorii de Filelist. La doar câteva zile după ce s-a anunțat că cel mai mare site de piraterie online din România se închide, acum vine și o veste bună.
Vești extraordinare pentru utilizatorii Filelist! Răsturnare de situație la câteva zile după ce s-a anunțat că site-ul se închide

Un anunț postat pe pagina principală a Filelist spune că site-ul nu se va mai închide, așa cum fusese anunțat cu doar câteva zile în urmă.

Citește și Veste bună pentru această categorie de români. Bani mai mulţi de la stat, mărire de 50% din noiembrie

Planurile de a înceta activitatea nu mai sunt de actualitate, a precizat EboLLa, fondatorul site-ului și cel care se ocupa de partea administrativă, care a explicat că responsabilitatea va fi preluată de alte persoane din comunitate.

Utilizatorii de Filelist, care vor să susțină site-ul, pot face în continuare donații, acestea fiind din nou pornite, iar în schimb pot primi diverse bonusuri pe site.

Unul din fondatorii care s-au retras din activitate pe parcurs revine să preia responsabilitățile, mai ales pe partea tehnică. Celălalt fondator, EboLLa, a anunțat că se retrage definitiv din comunitate.

Citește și Cât costă să îți ridici o casă în 2023. Prețul materialelor de construcție s-au dublat față de acum doi ani

Anunțul făcut de fondatorul Filelist

„Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre! Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca are un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră s-a auzit și acum.Mă bucur să vă anunț că site-ul nu se va închide! Din acest moment sunt pornite și donațiile înapoi, deci totul revine la normal.Unul din fondatorii site-ului, God, a revenit si va prelua partea tehnică din nou ca site-ul să fie în continuare în viață. Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul ăsta de vedere.Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealaltă parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le face un SysOp. Deci va primi promote la clasa de SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Felicitări!Împreună vor continua munca necesară menținerii în viață a acestui site. Acestea fiind spuse, acest anunț va fi și ultimul meu anunț. Eu, EboLLa, mă retrag definitiv din comunitate.Vreau să vă mulțumesc și eu personal pentru toate mesajele private și pentru toate urările pe care mi le-ați adresat. Au fost enorm de multe și vă mulțumesc din inimă pentru ele! Sunteți minunați și vă apreciez pe toți!Sunt și am fost onorat că am putut ajuta la buna dispoziție a dvs.! A tuturor. Rămâneți cu bine!: love: Așadar haideți să le urăm Oanei și lui God mult succes! Cu dragoste și prețuire, EboLLa”.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult