- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești neașteptate din partea Apple! Când vor putea utilizatorii să se bucure de noile funcții AI

19 Aug, 10:27 • Bugiu ⁠Ana Maria
Apple nu se grăbește în ceea ce privește funcțiile AI. Când vor putea utilizatorii de dispozitive ale companiei să le folosească.
Vești neașteptate din partea Apple! Când vor putea utilizatorii să se bucure de noile funcții AI

Compania oferă niște vești neașteptate, în ceea ce privește noile funcții de inteligență artificială, pe care compania a promis că le va introduce spre utilizare pe toate dispozitivele. Apple Intelligence este probabil să se lanseze abia în 2027, transmite economedia.ro, care citează Bloomberg.

Ce-i drept, pe cale oficială, compania nu a anunțat că va pune spre vânzare aceste abonamente.

Totuși, conducerea companiei ar dori să creeze un abonament gratuit Apple intelligence+, după modelul iCloud+, susține sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Apple face un anunț pentru posesorii de smartphone-uri. Până la finalul anului, aceștia vor avea parte de o nouă surpriză

foto: apple/sursa:LinkedIn

Apple nu se grăbește în ceea ce privește funcțiile AI

Chiar dacă intențiile companiei sunt oneste, dorind să ofere acces la funcțiile AI tuturor utilizatorilor, pentru a lansa setul gratuit vor trebui să lanseze mai multe funcții de inteligență artificială. Abia apoi să vină şi cu funcţiile suplimentare pentru un abonament.

Primele funcţii de inteligenţă artificială pentru iPhone vor fi lansate undeva spre finele anului, când compania va livra update-ul iOS 18.1. Apple va continua să actualizeze suita Intelligence în anii care vor urma, îmbunătăţind funcţiile lansate şi adăugând altele noi.

Apple Intelligence+ se va adăuga celorlalte servicii vândute de Apple celor care-i folosesc produsele, alături de Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, iCloud+ şi, în curând, Emergency SOS.

Apple Inc. este una dintre cele mai mari și influente companii din toată lumea, fiind specializată în electronice de consum, tehnologia de calcul și software.

A fost fondată pe 1 aprilie 1976 de către Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne și este văzută la nivel global una dintre puterile economice în ceea ce privește industria IT.

Primul iPhone a fost lansat în anul 2007, iar primul iPad în 2010. Airpods, căștile wireless, au fost lansate în 2016 și au avut un impact imens asupra modului în care oamenii folosesc aceste dispozitive, revoluționând piața.

Te-ar putea interesa și: Apple se pregătește să lanseze iPhone 16: Cât va costa și când se va lansa?