Angajări 2023. Printre posturile scoase la bătaie de companie se numără cele de operator call center, şef de depozit, project manager, social media specialist, specialist achiziţii, specialist verificări interne, şofer profesionist și curier. Operatorii pentru relaţii cu clienţii vor fi anajați cu venituri nete de 2.300-3000 de lei lunar. Compania caută nu mai puțin de opt persoane pe această funcție.
Candidatul ideal pentru acest post trebuie să știe să lucreze foarte bine la PC, are cel puţin studii medii, are excelente abilităţi de comunicare. E rezistent la stres, echilibrat emoţional, sociabil şi orientat către clienţi şi soluţii, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net. În perioada de probă compania oferă salariu de 1.900 de lei net lunar şi tichete masă în valoare de 400 de lei lunar. După perioada dе proba, salariul creşte în funcţie dе performanţe.
Oferta de muncă la Fan Courier mai include şapte locuri de muncă vacante pentru curieri şi manipulanţi. Candidaţii căutaţi de angajator pentru aceste posturi trebuie să aibă permis de conducere categoria B şi studii medii.
Fan Courier angajează şi 10 referenţi Customer Service în Bucureşti – Ilfov. Se califică pentru acest post candidaţii care cunosc procedurile companiei, ştiu să lucreze la PC, sunt rezistenţi la stres, au atenţie distributivă, au abilităţi de comunicare şi spirit de echipă.
Printre posturile vacante la Fan Courier se numără şi cele pentru specialişti verificări interne. Candidaţii potriviţi pentru acest post au aptitudini de investigator, cunosc cel puţin un program de monitorizare video, să fie dispuşi la program de muncă prelungit, atunci când apar situaţii atipice. Sunt avantajaţi la angajare oamenii care au lucrat în MAI şi detectivii particulari.
Compania Fan Courier face angajări în această perioadă în numeroase orașe din țară, pe poziții diverse, scrie greatnews.ro.
Angajări 2023. Sunt libere următoarele posturi la Fan Courier:
AICI GĂSIȚI MAI MULTE INFORMAȚII.
Angajări 2023. Potrivit undelucram.ro, un curier angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2022 un salariu lunar net de 1.700 de lei, un bonus de 350 de lei lunar, tichete de masă de 400 de lei pe lună, precum și bacșișuri de circa 1.800 de lei pe lună.
Un curier angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 2.050 de lei, tichete de masă de 420 de lei și alte bonusuri de 1.000 de lei lunar.
Un șofer livrator angajat full time în Ștefăneștii de Jos, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.300 de lei.
Un operator de introducere, prelucrare și validare de date, angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în septembrie 2022 un salariu lunar net de 2.000 de lei.
Un angajat front office din Baia Mare, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în noiembrie 2021 un salariu lunar net de 2.100 de lei.
Un analist de business angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2022 un salariu lunar net de 4.000 de lei.
Discuțiile despre salarii sunt în general tabu, însă în ultimii doi ani, dorința României de a se alinia la tendințele europene privind transparentizarea salariilor a dus către conversații mai deschise, astfel încât angajații să fie conștienți de valoarea lor din punct de vedere profesional. În acest sens, 9 din 10 angajați spun că își doresc de la angajator, în primul rând, un salariu corect și raportat la piața muncii, însă doar 30% știu cât pot cere la un interviu, după cum arată un sondaj recent BestJobs.
În plus, aproape 2 din 3 angajați nu sunt mulțumiți de salariul actual și chiar mai mulți (71%) au de gând să negocieze cu angajatorul în viitorul apropiat pentru a obține un salariu mai mare. Pentru a avea un reper în negociere, cei mai mulți angajați (59%) își iau informații despre salariul potrivit de la prieteni sau cunoștințe care lucrează în aceeași industrie sau ocupă rol similar, din statisticile oferite de surse oficiale sau platforme de recrutare (40%), iar 37% consultă instrumentele online de comparare a salariilor.
Într-o negociere, jumătate dintre angajați declară că argumentează nevoia pentru un salariu mai mare prin rezultatele bune pe care le-au avut la job, în timp ce aproape 16% menționează volumul de muncă mai mare decât al colegilor și tot atâția sprijinul acordat colegilor pentru a-și rezolva sarcinile de la job. Mai mult, criteriile pe care le iau în calcul pentru a-și justifica nevoia de creștere salarială sunt experiența (63%), evoluția în cadrul jobului (53%), setul de competențe (47%), vechimea (aproape 38%), salariul primit de alți profesioniști din aceeași industrie sau cu același rol (aproximativ 19%) și costul vieții (peste 12%).
Un reper de încredere care poziționează corect experiența profesională a unui candidat pe piața muncii este necesar și celor care își caută un job nou, mai ales că 70% dintre aceștia au menționat că nu știu la ce salariu să se aștepte. În acest sens, cunoașterea salariilor din piață ar da angajaților curajul să își schimbe jobul și să obțină un venit mai mare (31%), le-ar oferi un argument în negocierea cu actualul angajator (22%) și i-ar ajuta să se orienteze către un domeniu cu salarii mai bune și mai multă stabilitate. Aproape 20% spun că ar ajuta întreaga piață a muncii, să nu mai fie diferențe de salarizare între angajații cu roluri similare, mai arată sondajul realizat de platforma de recrutare BestJobs. Dintre cei care au negociat salariul la o ofertă inițială de muncă, 26% au obținut o mărire de 10%, 26% au obținut mai mult de 20%, iar 15% au obținut o majorare de 20% a ofertei salariale inițiale.
În acest context, BestJobs lansează CV Worth / Valoare CV, un instrument online de evaluare a salariilor ce oferă informații actualizate despre media ofertelor salariale din piață. Prin acesta, BestJobs va susține angajații și candidații în negocierea salariilor și îi va ajuta să afle cât ar trebui să câștige pe baza experienței, poziției și competențelor avute, dar și în funcție de orașul în care lucrează. În plus, instrumentul oferă o analiză amplă a pieței din care face parte orice candidat, menționând și principalele beneficii oferite pentru rolul respectiv, astfel încât imaginea să fie completă.
„Prin instrumentul denumit sugestiv CV Worth / Valoare CV, BestJobs răspunde unei nevoi a candidaților, de a avea un argument solid în negociere, în primul rând, dar și de a decide privind traseul lor profesional în funcție de aceste informații. Totodată, un astfel de instrument este util pieței muncii, în general, deoarece elimină diferențele de salarizare între angajații cu roluri similare și sprijină cât mai mult demersurile de transparentizare, dar și perspectivele de creștere individuale, cu scopul de a descoperi mai ușor oportunitățile de joburi potrivite în funcție de domeniu și profil”, spune Ana Vișian, Marketing Manager BestJobs.
Odată cu maturizarea pieței muncii cu privire la transparentizarea salariilor, candidații români rămân deschiși la schimbare și adaptați la tendințe. Astfel, 63% iau în calcul să își schimbe domeniul de activitate în următorii 5 ani și să se reorienteze profesional, iar salariile oferite (62%), oportunitățile mai bune de creștere și dezvoltare profesională (48%), flexibilitatea programului și condițiile de lucru în general (aproximativ 45%) sunt principalele criterii pe care le au în vedere. În plus, pentru a evolua constant în carieră, 56% plănuiesc să își schimbe locul de muncă, în timp ce 53% vor să își atingă obiectivele la job iar 31% să își ia o acreditare sau o certificare.
Sondajul a fost efectuat în perioada februarie – martie pe un eșantion de 1.275 utilizatori de internet din România.