- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

3 administratori ai societatii Policolor au renuntat la functie

26 Sep, 14:31 • Redactia DailyBusiness
Alin Emil Giurgiu, Radu Cezar Cojocariu si Silviu Apostolescu au renuntat la calitatea de administratori ai societatii Policolor in urma Adunarii Generale Extraordinare a societatii de joi, potrivit informatiilor publicate pe Bursa de Valori.
3 administratori ai societatii Policolor au renuntat la functie

In cadrul aceleiasi adunari, Achille Angelo Bardelli a fost ales cu unanimitate de voturi in functia de membru al Consiliului de Administratie, pentru un mandat pana la data de 07 noimebrie 2011.

Societatea Policolor are ca obiect de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice si masticurilor.

Policolor a incheiat primul semestru cu un profit de 2 milioane lei (545.000 euro), cu 64% mai mic fata de castigul din perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, cifra de afaceri a avansat cu 24,5%, la 99,2 milioane lei (27 milioane euro).

Actionarul majoritar al societatii este RC2 Cyprus Limited, care a raportat la finele lunii iunie o detinere de 93,95% in cadrul Policolor.

Compania are un capital de 7,1 milioane lei, divizat in 71,2 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. La pretul de inchidere de miercuri, de 4,11 lei, capitalizarea Policolor este de 292,87 milioane lei (79,52 milioane euro).