- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Cât câștigă un angajat la Kaufland. Pe lângă salariu angajatorul oferă și mai multe bonusuri

23 Sep, 09:56 • Andrei Alina
Kaufland face angajări în România. Retailerul german caută persoane care să lucreze la vitrină asistată, la o locație din Pipera, București.
Cât câștigă un angajat la Kaufland. Pe lângă salariu angajatorul oferă și mai multe bonusuri

Românii care caută un loc de muncă trebuie să știe că în această perioadă trebuie să știe că retailerul german Kaufland face angajări. De exemplu, se caută persoane care să lucreze la vitrină asistată, la o locație din Pipera, București. Programul de lucru oferă un salariu brut de 4800 de lei. Un calcul făcut pe un site de specialitate arată un salariu net de circa 2800 de lei.

Pe lângă salariu, angajații Kaufland oferă și asigurare de sănătate privată, formare profesională, bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale, scrie Cancan.

De asemenea, noii angajați Kaufland vor beneficia de 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei. Zilele de concediu sunt plătite.

Se oferă și asigurare de sănătate privată garantată, formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor de producție, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională.

 

Ce trebuie să facă un angajat Kaufland pentru un salariu de 2800 de lei pe lună

Sarcinile angajatului sunt să depoziteze, manipuleze și transporte mărfuri, să approvizioneze corect și eficient rafturile magazinului, să controleze termenelor de valabilitate și să respecte regulile de plasare a mărfii la raft, să mențină ordinea și curățenia pe suprafața magazinului.

De asemenea, este importantă și atitudinea față de clienți, căci trebuie să asigure o servire amabilă și orientată către client la vitrina asistată, grill și casele de marcat.

De asemenea, pentru acest post pot aplica persoane care să aibă studii medii, să fie disponibil pentru programul de lucru în ture, să fie amabil, serios și responsabil, să aibă un comportament frumos cu clienții. Experiență într-un post similar constituie un avantaj.