- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Se oferă și bonuri de masă și bonusuri

12 Sep, 11:53 • Andrei Alina
LIDL, retailerul internațional care deține sute de magazine în România, face angajări în țara noastră. Pe lângă salariul atractiv, angajatorul oferă mai multe beneficii financiare.
Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Se oferă și bonuri de masă și bonusuri

LIDL Voluntari face angajări. Retailerul a anunțat recent oportunitatea de angajare pentru un post de vânzător în cadrul magazinului său din Voluntari.

Deja multe persoane și-au arătat interesul pentru acest post, mai ales că oferta financiară este una bună pentru o persoană cu studii medii.

Pentru poziția de vânzător la LIDL Voluntari, salariul mediu brut lunar este de 6.940 RON.

Citește și: Românii fac cozi la Lidl! Reducerea de 10 lei provocă haos în magazine

Lidl oferă şi tichete de masă

Pe lângă salariul de bază, angajatul beneficiază de tichete de masă, care sunt acordate în valoare de aproximativ 20 RON pe zi lucrătoare.

De asemenea, angajații pot beneficia de sporuri salariale pentru diverse condiții de muncă, inclusiv pentru lucrul în ture de noapte sau în weekenduri. Aceste sporuri sunt adăugate la salariul de bază, contribuind la creșterea veniturilor lunare, conform anunțului citat de Cancan.

Citește și: Compania-mamă a Lidl și Kaufland cumpără acțiuni la o companie de transporturi cu operațiuni în România. Cifra de afaceri a colosului economic se ridică la 648 de milioane de euro

Lidl a deschis primul său magazin în România pe 6 iunie 2005, în București. În cei aproape două decenii de activitate în România, Lidl a reușit să se impună ca un jucător major pe piața de retail, datorită strategiilor sale de expansiune rapidă și a prețurilor competitive.