- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Cheloo, profit de 900.000 de euro. Juratul de la iUmor nu glumeşte în afaceri

22 Sep, 23:17 • Dobran Viorel
Cheloo, pe numele său din buletin Ion Cătălin Ștefan, înregistrează un succes de neimaginat în afaceri, iar firmele pe care le deține îi aduc profit. Iată câți bani face juratul de la „iUmor”.
Cheloo, profit de 900.000 de euro. Juratul de la iUmor nu glumeşte în afaceri

Cheloo, liderul trupei Paraziții și unul dintre cei mai cunoscuți jurați ai emisiunii „iUmor”, nu domină doar scena muzicală, dar și afacerile, demonstrând o abilitate interesantă în gestionarea investițiilor. În spatele imaginii sale de rapper rebel, Ion Cătălin Ștefan se dovedește a fi un antreprenor de succes, cu afaceri solide în diverse domenii.

Cheloo, liderul trupei Paraziții și unul dintre cei mai cunoscuți jurați ai emisiunii „iUmor”, are afaceri solide în diverse domenii.

Educaţie financiară. Investiţii simple şi profitabile pentru români, direct de pe telefon: „Poţi începe cu 100 de lei pe lună. Funcţionează ca Pilonul II de pensii”

Cea mai veche și profitabilă afacere a artistului este 16 Hz Producție SRL, o companie specializată în înregistrări și editare muzicală, fondată în 2004. Firma a înregistrat o creștere constantă, iar anul 2022 a fost cel mai productiv, cu un profit net de peste 1,3 milioane de lei și o cifră de afaceri de 1,73 de milioane de lei. Deși în 2023 profitul a scăzut la 960.000 de lei, afacerea rămâne extrem de profitabilă, generând în ultimii zece ani un profit total de 4,4 milioane de lei, echivalentul a aproape 900.000 de euro, scrie fanatik.ro.

Cheloo nu doar strânge bani, ci şi „investește” în pasiunea către raliuri și, implicit, către autoturismele off-road. De-a lungul timpului, și-a expus în mediul online această pasiune, dar și pe micile ecrane. Însă, ce deține artistul în propriul său garaj? Juratul de la iUmor deține o proprietate la Breaza, cu un teren generos, acolo unde se află autoturismele.

Cheloo, pasionat de maşini

Pe lângă faptul că are o pasiune către o anumită tipologie de autoturisme, artistul a reușit să atingă o performanță la Raliul Dakar. În 2022, a participat în calitate de copilot al lui Mihai Ban. La momentul acela, cei doi au parcurs 12 probe care au avut o lungime de peste 4.100 de kilometri. Competiția înființată în 1978 a avut loc în Arabia Saudită. Au făcut parte din echipa Transilvania Rally RIA Team.

Cât costă un kilogram de alune bio. Afacerea de succes cu care Dan, un român revenit în țară după 13 ani de muncă în străinătate, a dat lovitura în România

Pasiunea către cursele off-road l-a împins pe Cheloo să dețină în propriul garaj autoturisme precum: Mitsubishi Pajero 2800 TD Intercooler din anul 2008, GMC Sierra, Dodge Ram din anul 1996, o mașină Suzuki modificată, un Jeep Wrangler (2021) și o Toyota Land Cruiser. Specialiştii ar spuine că nui este cea mia bună investiţie, deoarece valoarea acestor active scade cu timpul.

Cheloo are şi investiţii în industria muzicală


Cheloo mai deține și Spectru Subsonic SRL, o altă firmă din domeniul înregistrărilor audio și editării muzicale. În 2023, această companie a generat un profit de aproape 250.000 de lei, contribuind semnificativ la portofoliul său de afaceri.
Artistul a încercat să își diversifice investițiile și în industria modei.

În 2021, a lansat linia vestimentară asociat fiind cu Dan și Carmen Popescu. În 2023 firma a avut încasări de 50.000 de lei și un profit modest de 11.000 de lei.
Cheloo dovedește că succesul său nu se limitează doar la scenă, ci și la antreprenoriat, devenind un exemplu de artist care a știut să își valorifice talentul și în afaceri.

Tags: