- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum poți deveni patron la Auchan. Ce condiții trebuie să îndeplinească antreprenorii

23 Jul, 10:15 • Andrei Alina
Auchan România, unul dintre cei mai importanți retaileri de la noi, a anunțat lansarea propriului program de franciză sub brandul Simply by Auchan.
Cum poți deveni patron la Auchan. Ce condiții trebuie să îndeplinească antreprenorii

Românii au posibilitatea de a deveni antreprenori. Auchan le dă șansa de a deschide un business la cheie în retail, beneficiind de suportul și expertiza unui brand de renume.

”Lucrăm de peste un an la consolidarea acestui model, integrând și experiența acumulată în urma parteneriatelor de anvergură dezvoltate deja, și suntem convinși că am conturat un model de succes, un pachet complet de produse, servicii și suport care ne diferențiază în piață. Obiectivul nostru este să dezvoltăm acest concept și să punem pe harta României cât mai multe magazine Simply by Auchan în următorul an”, a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

 

Cum poți deveni patron la Auchan. Ce condiții trebuie să îndeplinească antreprenorii

Românii care vor să devină antreprenori și să-și deschidă un business sub franciza Auchan trebuie să îndeplinească mai multe condiții:

  • să dețină un spațiu comercial cu specific alimentar, având o suprafață de vânzare cuprinsă între 60 și 200 mp. În calitate de francizați, aceștia vor beneficia de suport operațional din partea companiei, precum regândirea imaginii și layout-ului magazinului, transformarea magazinului din punct de vedere al elementelor de modernitate, sugestii de îmbunătățire a gamei de produse, acces la o platformă de comandă a produselor și suport pentru redeschidere și operarea magazinului din partea unui personal dedicat
  • vor beneficia de un pachet de training complet, care cuprinde informații operaționale despre universul și activitatea de comerț sub brandul Auchan și sistemul de franciză al retailerului.

Primul magazin sub franciza Simply by Auchan a fost inaugurat în județul Ilfov, mai exact în Popești-Leordeni. Este o afacere de familie este condusă de Alexandra Măgureanu.

”Acest parteneriat este un sprijin extraordinar pentru antreprenori – atât prin asocierea cu un brand renumit la nivel național și internațional, cât și prin expertiza comercială de care ai parte din primul moment și care ajută la îmbunătățirea gamelor de produse și astfel la crearea unei diferențe vizibile față de alte magazine din zonă.”, a spus Alexandra Măgureanu.