La un restaurant normal din Eforie Nord o porție de cartofi prăjiţi costă 50 de lei. Litoralul se pregăteşte să primească sute de mii de turişti, astfel că terasele au fost deja deschise. Comercianţii aşteaptă se dea marea lovitură, iardin acest motiv clienţii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi. Unul dintre ei a plătit 97 de lei pentru o porție de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați. Pe lângă prețul exorbitant, pe bonul fiscal erau trecute un kg de cartofi și jumătate de kilogram de cârnați, fără ceafa de porc, dar și cantități total diferite față de ce a primit clientul. Bonul ciudat a fost eliberat de Restaurantul Ardelenesc, din Eforie Nord, conform replicaonline.ro.
Mare surpriză a avut clientul când, pentru o porție de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați subțirei, a trebuit să să plătească aproape 100 de lei! Mai mult, bonul fiscal nu părea să aibă de-a face cu produsele comandate, pe acesta fiind trecute un kg de cartofi și jumătate de kilogram de cârnați!
Citeşte şi: Ce salariu câștigă un inspector de daune în 2023. Jobul este la mare căutare în România
„Probabil că a fost o greșeală. Noi am deschis de curând și cred că au greșit când au emis bonul. Nu a fost nimic făcut intenționat, clientul dacă venea la noi și ne semnala rezolvam imediat. Probabil că fetele au bătut greșit pe casă, fiind la început”, a declarat patroana localului, Ioana Pintea.