- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Ofertă pentru părinți la Kaufland! Aceste produse sunt cu 25% mai ieftine

02 Sep, 18:54 • Preda Silvia
Kaufland vine cu o ofertă greu de refuzat. Produse ieftine căutate de mii de părinţii din România în această perioadă.
Ofertă pentru părinți la Kaufland! Aceste produse sunt cu 25% mai ieftine

Kaufland

are o ofertă la gama de rechizite şi papetărie, obiecte de care au nevoie toți şcolarii şi preşcolarii din România.

Luni, 9 septembrie 2024, va fi prima zi de școală pentru elevi. Și copiii de grădiniță vor începe tot luni, 9 septembrie, noul an școlar. Din punct de vedere administrativ, anul școlar 2024 – 2025 începe la data de 1 septembrie 2024, se încheie la data de 31 august 2025 și are o durată de 36 de săptămâni de cursuri, informează Ministerul Educației.

Kaufland îi ajută pe părinți să economisească 25% din bani, oferind această reducere la întreaga gamă de rechizite și papetărie între 4 și 10 septembrie.

Kaufland te ajută să economisești

Campania „Începe școala cu oferte de 10 (zece)” le oferă părinților posibilitatea de a achiziţiona un ghiozdan echipat cu toate rechizitele necesare, disponibil la 100 de lei. Marca proprie oferă caiete A5 de 40 de file, fie dictando, fie de matematică la 0,39 lei pe bucată.

Citește și: Kaufland vrea să dispară definitiv din țara aceasta. Clienții trebuie să caute alt magazin

Kaufland
Kaufland

Talentus oferă de la caiete și pixuri, la radiere colorate, creioane cu radieră și mape cu diverse modele, toate acestea sunt disponibile la prețuri accesibile. Oferta este completată de numeroase modele de ghiozdane colorate și moderne, precum și de accesorii pentru o organizare eficientă a spațiului de lucru”, arată Kaufland.

1% din vânzările acestor produse se vor duce către proiectul „Punguța cu două cărți”. Atenție! Toate obiectele sunt disponibile în limita stocului disponibil.

Kaufland investește în calitatea durabilă și siguranța articolelor sale marcă proprie. Drept dovadă, toate produsele din lemn sunt certificate FSC, iar articolele de papetărie poartă sigiliul „Blauer Engel” pentru hârtie reciclată.

Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din țară.

Vezi și: Ce a oferit Kaufland unei femei din Constanța, după ce a reclamat pizza cu mucegai