- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pensia alimentară a lui Valeriu Gheorghiță depășește orice așteptare! Căt plătește lunar fostei soții pentru îngrijirea celor doi copii

10 Oct, 12:47 • Mălureanu Rebecca
Valeriu Gheroghiță are o pensie alimentară de lux, din care plătește lunar fostei soții pentru întreținerea celor doi copii. Chiar dacă în prezent cei doi nu mai sunt împreună, medicul își păstrează responsabilitatea de tată în viața copiilor săi, mai ales financiar.
Pensia alimentară a lui Valeriu Gheorghiță depășește orice așteptare! Căt plătește lunar fostei soții pentru îngrijirea celor doi copii

Valeriu Gheorghiță, medic specialist în boli infecțioase la Spitalul Universitar Militar Central Carol Davila, a devenit cunoscut în urma coordonării campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19. Înainte de a-ți găsi liniștea sufletului alături de Monica Bîrlădeanu, acesta a fost căsătorit aproape 20 de ani cu Cristina, care de asemenea lucrează în domeniul medical. Din relația cu fosta soție au rezultat doi copii pentru care Gheorghiță își asumă responsabilitățile de părinte, inclusiv cele financiare.

Relația pe care o avea cu Cristina s-a înfiripat în perioada studenției, când s-au îndrăgostit rapid. Cu toate acestea, profesia solicitantă a medicului a început să afecteze din ce în ce mai mult armonia din cuplu.

Meseria l-a determinat pe Valeriu Gheorghiță să ajungă la divorț!

Natura meseriei sale, îl condiționa pe Gheorghiță să plece foarte des de acasă, producând astfel o ruptură emoțională între el și Cristina. Absențele lui regulate din căminul conjugal, a cauzat deteriorarea relației dintre cei doi lor, iar singura soluție rămasă a fost divorțul.

Excluzând provocările pe care i le impunea cariera, medicul primea admirația din partea mai multor femei la diverse evenimente sociale la care participa, fapt care a tulburat-o pe fosta soție.

Cristina Gheorghiță, de profesie medic de recuperare în domeniul medicinei fizice și balneologiei, nu privea bine situația, simțind adesea sentimente de gelozie ce au dus la răcirea relației. După 20 de ani de căsătorie, cei doi au divorțat, iar Valeriu Gheorghiță a rămas implicat în viața copiilor săi, contribuind semnificativ la susținerea lor financiară.

Conform declarației de avere, acesta îi virează lunar Cristinei o pensie alimentară considerabil de mare, în valoare de 6.000 de lei, pentru îngrijirea celor doi copii.

Te-ar mai putea interesa și: Alocațiile cresc, din 2025! Noua sumă pe care o vor primi copiii peste câteva luni

Relația cu Monica Bârlădeanu

În prezent, Valeriu Gheorghiță în vârstă de 42 de ani formează un cuplu de mai bine de un an cu Monica Bîrlădeanu, 45 de ani. Aceștia au ales să-și păstreze discreția în rețația lor pentru o anumită perioadă de timp, înainte de a face marele pas spre altar.

Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu la nuntă
Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu la nuntă 

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit până la urmă, organizând recent ceremonie grandioasă la Palatul Snagov, sâmbătă, în data de 5 octombrie. Evenimentul a fost într-un cadru de poveste, cu sute de invitați, inclusiv numeroase vedete din lumea showbizului românesc.

Citește și: Cum poți primi 120.000 de lei la pensie. Tot mai mulți români aleg să contribuie lunar