- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Porsche face noi investiții în afacerile din România

20 May, 11:33 • Andrei Alina
Porsche pregătește „o investiție de proporții” în România. Proiectul se află în acest moment în stadiul de primire a autorizațiilor de construire, după finalizarea documentelor de proiectare.
Porsche face noi investiții în afacerile din România

Porsche pregătește cel de-al doilea showroom al mărcii din România. Noul showroom Porsche din Cluj-Nașoca va avea un showroom de prezentare de aproximativ 600 mp și un service autorizat Porsche, care va avea o suprafață de 870 mp. Spațiul va beneficia de toate facilitățile moderne și construcția va fi realizată pe baza noii identități corporative a Porsche AG. Personalul va fi acreditat de marca Porsche, iar training-urile consilierilor de vânzări și service vor fi efectuate la producător, respectând cele mai riguroase cerințe.

Proiectul se află în acest moment în stadiul de primire a autorizațiilor de construire, după finalizarea documentelor de proiectare, potrivit profit.ro.

Citește și: Preț carburanți 20 mai 2024. Locurile în care românii găsesc azi cea mai ieftină benzină și motorină

„Pentru marca Porsche, această investiție de la Cluj este una strategică, în conformitate cu planurile noastre de dezvoltare și sustenabilitate în România și în regiune”, spune Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto România.

”Ca importator Porsche în România, am împlinit anul trecut 25 de ani pe piața locală, Centrul Porsche București a împlinit 10 ani, deținem și un service autorizat în Timișoara, astfel că am considerat oportun momentul deschiderii unui al doilea Centru Porsche în țară, într-o zonă în care marca este foarte apreciată și așteptată de clienții noștri. Noul spațiu va conține atât un showroom de prezentare, cât și un nou atelier de service.

Citește și: Totul despre cum poți afla locația unui contact din WhatsApp. Adevărul despre funcția devenită virală pe internet

Construită la cele mai înalte standarde, clădirea va fi una verde, durabilă, investiția fiind aliniată la standardele noastre de reducere a emisiilor și conservare a resurselor naturale, atât prin procesul de producție și prin hibridizarea și electrificarea gamei de automobile, cât și prin construirea unor showroom-uri eco-friendly.”, a mai spus Alin Tapalagă.

Construcția va începe în acest an, iar finalizarea este programată pentru anul 2025.