- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Veşti bune pentru români. Marius Budăi anunţă că nicio taxă nu creşte în 2025

25 Oct, 13:10 • Bruma Loredana
Marius Budăi vine cu veşti bune pentru români. Fostul ministru al Muncii spune că Planul Fiscal convenit de guvernul Ciolacu cu Comisia Europeană nu prevede nicio creștere de taxe pentru anul viitor.
Veşti bune pentru români. Marius Budăi anunţă că nicio taxă nu creşte în 2025

Marius Budăi infirmă speculaţiile privind majorarea de taxe în 2025. Fostul ministru PSD spune că noul plan fiscal nu prevede majorări de taxe pentru anul viitor, specificând că TVA-ul rămâne neschimbat.

Marius Budăi, veşti bune pentru români

Fostul ministru al Muncii spune că Planul Fiscal convenit de guvernul Ciolacu cu Comisia Europeană nu prevede nicio creștere de taxe pentru anul viitor

Citeşte şi Taxe mai mari pentru salariații din România de anul viitor. Jumătate din cât câştigă un salariat va merge către stat

Reamintim că pe 10 octombrie, premierul Marcel Ciolacu s-a arătat foarte optimist în privința finanțelor României în 2025, după ce ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, s-a întors de la negocierile cu Comisia Europeană aducând vești bune.

Prim-ministrul a fost întrebat despre economiştii care spun că dacă Guvernul nu va găsi o soluţie să reducă cheltuielile, o creştere a cotei de TVA va fi inevitabilă anul viitor.

”Vă dau o veste tristă astăzi, nu va fi nicio creştere de cote de TVA. Tocmai s-au terminat discuţiile între Ministrul de Finanţe şi Comisia Europeană, a avut întâlniri şi astăzi”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Citeşte şi Taxe de 500 de lei pentru români! Imposibil de evitat