- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Abonamente gratuite la UNTOLD pentru elevii de nota 10: „Dorim să recompensăm motivația și performanța”

20 Jun, 12:18 • stefan.vlad
Abonamente gratuite la UNTOLD pentru elevii de nota 10. Inițiativa “BAC DE 10”, cea mai longevivă campanie de încurajare a performanței prin educație, continuă și în acest an. Cei care iau notă maximă sunt recompensați cu abonament General Access pentru cele patru zile de festival.
Abonamente gratuite la UNTOLD pentru elevii de nota 10: Dorim să recompensăm motivația și performanța

Abonamente gratuite la UNTOLD pentru elevii de nota 10. “Suntem mândri să lansăm a 10-a ediție a campaniei Bac de 10, este cadoul nostru pentru toți elevii de liceu care au demonstrat excelență și determinare pe parcursul celor patru ani de studiu.

Prin această inițiativă, dorim să recompensăm motivația și performanța elevilor care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat. În fiecare an oferim acestor tineri excepționali oportunitatea de a experimenta universul magic al festivalului UNTOLD.

Sperăm ca și în acest an să avem alături de noi cât mai mulți elevi de 10, pentru a sărbători împreună reușitele lor remarcabile și pentru a-i inspira să viseze.”, spune Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe.

Citește și: UNTOLD Dubai a dezvăluit scenele. 280.000 de oameni sunt așteptați la festivalul din Emirate

Abonamente gratuite la UNTOLD pentru elevii de nota 10

Campania “Bac de 10” a ajuns la cea de-a 10-a ediție și este organizată cu sprijinul Kaufland România. Toți elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat primesc un abonament gratuit de patru zile la festivalul UNTOLD.

Aceștia își vor putea ridica brățara de acces în festival în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc), din zona de „Acreditări”, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca începând cu prima zi a festivalului UNTOLD.

Toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentele la festivalul UNTOLD un preț special, cu discount de 40 de euro până pe data de 30 iulie. Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând https://untold.com/info/2b01b912-79cb-44d6-8c8e-7345ad419dfc.

De asemenea, românii care vor să participe au ocazia să obțină acces gratuit pentru o zi, cu condiția să îndeplinească un singur criteriu. Organizatorii vin cu o veste extraordinară pentru cei generoși care aleg să facă o faptă nobilă și să doneze sânge.

Între 18 mai și 30 iunie, atât la caravana mobilă, cât și în centrele de transfuzie din întreaga țară, donatorii ar putea fi recompensați cu un bilet gratuit de o zi pentru festivalul UNTOLD sau Neversea.

La a X-a sa ediție în acest an, campania Blood Network aduce o motivație suplimentară pentru cei ce doresc să contribuie salveze vieți și să se bucure de muzică și atmosferă incendiară la cele mai mari festivaluri din România.