- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Andreea Bănică a dat lovitura! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul artistei

22 Jun, 19:26 • Cornel Ghimeșan
Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața și Lucian Mitrea au un hotel pe litoralul românesc, în Eforie Nord. Vezi mai jos detaliile.
Andreea Bănică a dat lovitura! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul artistei

Andreea Bănică este un nume sonor în România. Artista a cucerit inimile românilor încă de foarte mult timp, cu piesele sale.

Te-ar putea interesa și Ce salarii câștigă românii care lucrează în construcții în 2024. De la începutul anului au apărut 11.000 de noi posturi în acest domeniu

Dacă mulți nu știu, ea și soțul ei, Lucian Mitrea dețin un hotel pe litoral, chiar în stațiunea Eforie Nord. Cei doi se așteaptă ca afacerea să meargă la fel de bine ca anul trecut, când au avut parte de un profit bun.

Hotelul a fost construit în anul 2021, iar în vara lui 2023 a fost deschis. Turiștii care au trecut pe la hotelul vedetei s-au putut bucura de confort și de condiții bune.

Camerele dispun de climatizare, dar și de o mini-bucătărie utilată total. Mai mult decât atât, în fiecare cameră turiștii au televizor cu ecran plat și o baie proprie cu duș, dar și uscător de păr sau alte articole de toaletă.

Pe lângă cele enumerate anterior, românii ce vor merge la acesta hotel se pot bucura și de frigider în cameră, cuptor, cuptor cu microunde sau ibric electric.

„Cazările merg foarte bine. Noi avem și contracte cu niște agenții puternice. Din punctul meu de vedere, sezonul este foarte bun. Momentan, hotelul nu este foarte ocupat, dar din luna iulie va fi full. Și anul trecut a mers extraordinar de bine.

Hotelul este într-o poziție bună, este nou, lumea își dorește să vină, dar nu pot fi eu un reper pentru ceilalți operatori turistici. Nu pot avea o părere despre sezon la modul general, dar pot avea o părere despre sezon în privința noastră”, a declarat soțul Andreei Bănică, potrivit Playtech.ro.

Andreea Bănică a dat lovitura cu afacerea

Soțul Andreei Bănică spune că el și vedeta își petrec mult timp la mare, mai ales pentru că aceasta are și multe concerte pe timp de vară.

Așa că, Lucian Mitrea stă cu copii, în timp ce Andreea Bănică se bucură de atenția fanilor săi.

Când vine vorba de prețul unei nopți de cazare la hotelul vedetei, Lucian Mitrea a precizat că acest lucru depinde și de sezon, însă se poate ajunge și la 1.500 de lei pentru o singură noapte.

„Prețul se poate ridica și la 1.500 de lei pe noapte, dar asta este în funcție de sezon”, a spus Lucian Mitrea.

De exemplu, luna august nu este una ideală pentru românii care vor să se cazeze la acest hotel, pentru că în perioada aceea turiștii ar trebui să plătească 689 de euro, desigur, costul se datorează și condițiilor luxoase.

Citește și Scad prețurile materialelor de construcții la poarta fabricii. Care sunt produsele care s-au ieftinit cel mai mult în 2024

Andreea Bănică a avut grijă ca totul să arate perfect, astfel că mobilierul din incinta hotelului a fost realizat pe comandă, adică paturile mari, de culoare deschisă alături de noptierele de pe ambele părți.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult