- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Anunț de la DIGI RCS-RDS pentru abonați! Cum poți pune mâna pe unul dintre cele mai tari telefoane Samsung

28 Oct, 09:31 • Bugiu ⁠Ana Maria
Digi România oferă abonaților posibilitatea de a achiziționa smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip6 în rate accesibile, cu un avans de 2759 lei și o rată lunară de 220 lei. Pentru a beneficia de această ofertă, clienții trebuie să își porteze numărul de telefon la Digi.
Anunț de la DIGI RCS-RDS pentru abonați! Cum poți pune mâna pe unul dintre cele mai tari telefoane Samsung

Digi România vine cu o ofertă atrăgătoare pentru abonați: aceștia pot achiziționa unul dintre cele mai performante telefoane Samsung, Galaxy Z Flip6, în condiții accesibile, în rate. Telefonul, care de obicei ar fi dificil de obținut la preț întreg, poate fi achiziționat cu un avans de 2759 lei și o rată lunară de 220 de lei pe o perioadă de 12 luni, făcându-l mai accesibil clienților. Totuși, pentru a beneficia de ofertă, clienții trebuie să-și porteze numărul de telefon la Digi, potrivit cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Povestea unui român de succes. De la vânzarea de CD-uri la investiții de milioane de euro în digitalizarea României prin hub-uri tehnologice și programe de formare în educaţie

foto: DIGI RCS-RDS

Anunț de la DIGI RCS-RDS pentru abonați! Cum poți pune mâna pe unul dintre cele mai tari telefoane Samsung

Această ofertă, menită să susțină dorința clienților de a avea acces la tehnologie de ultimă generație, a fost anunțată pe pagina de Facebook a Digi, unde compania a detaliat avantajele acestei oferte de portare. Noul Galaxy Z Flip6 dispune de un design inovator, fiind dotat cu un ecran de 6.7 inch Flex Amoled și un ecran secundar de 3.4 inch Amoled, ambele având o rezoluție înaltă. Cu 12 GB de RAM și o capacitate internă de 256 GB, acest telefon oferă o experiență de utilizare fluidă și mult spațiu de stocare, ideal pentru poze și alte fișiere multimedia. Camera principală are o rezoluție impresionantă de 50+12+10 MP, iar cea secundară de 10 MP, perfectă pentru autoportrete și apeluri video clare.

Pe lângă posibilitatea de a achita în rate, cei care aleg portarea la Digi pot beneficia de alte reduceri și avantaje la abonamentele oferite de companie, aceasta încercând să facă tehnologia de ultimă generație mai accesibilă abonaților săi. Oferta poate fi accesată ușor, atât online pe site-ul Digi.ro, cât și prin contact direct cu reprezentanții companiei, și este disponibilă pentru toți cei care vor să-și aducă numărul de telefon în rețeaua Digi.

„Cu Samsung Galaxy Z Flip6 ai design inovator și performanță de top! Vino cu numărul la DIGI și ai parte de portare excepțională! Cu tot cu noul Flip6 care poate fi al tău cu 220 lei/lună în 12 rate și avans 2759 lei”, au scris reprezentanții Digi România, pe pagina de Facebook.

Există totuși o condiție: trebuie să-ți portezi numărul de telefon la Digi! Atunci, poți beneficia de oferta lor și-ți poți lua telefonul mult dorit în rate. Compania de telecomunicații s-a gândit la această ofertă avantajoasă, pentru toți cei care vor un telefon bun și scump și nu-și permit să-l plătească integral.

Costul întreg al telefonului este de 5.399 de lei. Acest mobil are un display de 6.7 Inch Flex Amoled / 3.4 inch Amoled, cu o rezoluție de 1080 x 2640 px.
Are o memorie RAM de 12 GB, iar cea internă de 256 GB, tocmai bună să stochezi cât mai multe amintiri pe el. Pozele tale vor ieși perfecte, căci telefonul are camera principală cu o rezoluție de 50+12+10 mp, iar rezoluția camerei secundare este de 10 Mp.“Îți iei telefon în 12 rate lunare plătite direct către DIGI dacă faci portare și ai servicii fixe. Să știi că portarea din abonament(Postpaid) îți oferă prețuri mai avantajoase! Comandă acum de pe DIGI.ro!”, se arată în anunțul celor de la Digi.

Te-ar mai putea interesa și: Ofertele Digi RCS-RDS foarte avantajoase pentru clienți! Produsele urcă de la 10 lei și telefoanele se achită în rate