- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Anunț important pentru clienții unei bănci din România. Ce se întâmplă cu creditele existente după ce banca a fost vândută

06 Aug, 21:44 • Preda Silvia
Vești importante pentru clienții unei bănci din România. Ce se întâmplă cu creditele existente după ce banca a fost cumpărată.
Anunț important pentru clienții unei bănci din România. Ce se întâmplă cu creditele existente după ce banca a fost vândută

Banca Transilvania a semnat, în 9 februarie 2024, contractul pentru achiziţionarea a 100% din acţiunile OTP Bank România. Urmează o perioadă de tranziție, în care cele două bănci vor funcționa separat.

Reprezentanții OTP Bank România au venit cu precizări pentru clienții care au credite.

Avem vești importante pentru clienții și partenerii noștri. Începând cu data de 30.07.2024, OTP Bank România face parte din Grupul Banca Transilvania și nu mai aparține Grupului OTP. OTP Bank România și Banca Transilvania își vor desfășura activitatea separat, până la finalizarea etapei de integrare.

Ne dorim pentru clienții noștri să nu simtă această schimbare, iar echipa noastră este dedicată unei tranziții line și fără întreruperi, astfel încât să nu existe niciun impact în experiența avută cu noi și să beneficieze în bune condiții de toate produsele și serviciile bancare”, transmite OTP Bank România.
banca
banca

Citește și: Economii la ciorap: De ce peste 7 milioane de români refuză cardurile bancare

Termenii și condițiile contractelor clienților OTP Bank România vor rămâne în vigoare și neschimbate, nefiind afectate de achiziție. Clienții vor fi notificați oficial, în timp util, cu privire la orice evoluție din perioada următoare. Împrumuturile acordate de OTP Bank România, odată cu finalizarea acestei etape, vor fi transferate la Banca Transilvania.

Da, clienții OTP Bank România pot utiliza toate serviciile atât online, cât și offline ca și până acum, în aceiași termeni și condiții.

Contractele clienților OTP Bank România vor rămâne în vigoare, cu termeni și condiții neschimbate. Orice modificări ulterioare vor fi comunicate în timp util.

OTP Bank România și Banca Transilvania vor funcționa separat în perioada următoare

Clienții vor continua să se adreseze OTP Bank România pentru orice operațiuni și servicii, transmite banca.

Vezi și: Avertisment pentru toți românii cu bani pe card. Nu mai faceți acest lucru niciodată!