- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Atenționare de călătorie. MAE face un anunț major pentru toți românii din Belgia

22 Oct, 12:12 • Bumbeneci Diana
Alertă MAE pentru Belgia. Sunt vizați atât românii care se află deja în această țară, dar și cei care și-au planificat o călătorie.
Atenționare de călătorie. MAE face un anunț major pentru toți românii din Belgia

O nouă alertă de călătorie pentru Belgia. Ministerul Afacerilor Externe a emis un nou avertisment pentru călători.

Alertă MAE pentru Belgia

COMUNICAT: Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că din cauza unei acţiuni de protest a personalului aeroportuar programate marţi operaţiunile de decolare vor fi anulate pe tot parcursul zilei pe Aeroportul Bruxelles – Charleroi.

Potrivit unui comunicat al MAE, zborurile pasagerilor care sosesc pe Aeroportul Bruxelles – Charleroi ar urma să fie operate în regim normal, însă cetăţenii români sunt sfătuiţi să verifice starea zborului la compania aeriană sau pe site-ul aeroportului.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela la telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Belgia: + 32(0)2 346 9814.

Citește și: Alertă de călătorie MAE pentru milioane de români. Natura se dezlănțuie!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult