In acesta perioada, clientii nu vor putea efectua niciun fel de operatiuni cu cardurile emise de banca, atat la bancomate cat si la comercianti.
„Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite”, potrivit bancii
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai mare grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil.
BCR are o retea de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori din intreaga tara.
Totodata, clientii BCR au la dispozitie o retea nationala de peste 2.000 de bancomate (ATM) si peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti (POS), precum si servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
Recent, Erste Bank a propus [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/bcr-isi-mareste-capitalul-social-cu-618-milioane-lei-69379/]majorarea capitalului social al Bancii Comerciale Romane (BCR)[/url] cu 644 milioane de lei (circa 150 mil. euro), pana la 1,7 miliarde de lei, operatiune care ar putea fi aprobata in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din 14 noiembrie.
[url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/criza-a-mancat-doua-treimi-din-profitul-celei-mai-mari-banci-locale-vezi-cum-arata-rezultatele-bcr-la-6-luni-65977/]Profitul net consolidat dupa taxe si interese minoritare al grupului BCR a scazut in primul semestru din 2011[/url] la o treime din valoare din aceeasi perioada a anului trecut, arata raportul financiar al institutiei. Astfel, BCR a inregistrat un profit net de 158, 2 mil. lei (peste 38 mil. euro), fata de peste 488 mil. lei in S1 2010.