- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Care e cel mai potrivit moment să te căsătorești. Numerologii au făcut calculul. Uite ce semnifică fiecare zi în parte

20 Oct, 17:23 • Cornel Ghimeșan
Dacă ai o relație serioasă și v-ați făcut și planuri de căsătorie, ei bine, e de preferat să stabilești data nunții ținând cont de câteva recomandări.
Care e cel mai potrivit moment să te căsătorești. Numerologii au făcut calculul. Uite ce semnifică fiecare zi în parte

Numerologii au făcut calculul și au stabilit când e momentul ideal să te căsătorești. Uite ce semnificație are fiecare zi în parte și cum îți poate influența viitorul căsniciei.

Care e cel mai potrivit moment să te căsătorești

Care e cel mai potrivit moment să te căsătorești. Nu mulți viitori soți se gândesc la acest aspect atunci când hotărăsc să-și unească destinele. Însă, conform numerologilor, ca să-ți meargă bine căsnicia, ar trebui să faci un calcul simplu.

Așadar, calculul e simplu: ziua, luna (scrise cu cifre), apoi anul în care ați planificat să vă căsătoriți. Dacă avem, spre exemplu, 9 noiembrie 2024, șirul va fi 09112024.

Citește și România, în fața unei enigme fiscale. Doar 1.100 de români au recunoscut că dețin case și mașini scumpe

Care e cel mai potrivit moment să te căsătorești. Apoi, se calculează toată suma. Cifrele trebuie adunate toate: 0+9+1+1+2+0+2+4=. Următorul pas e să reduci totul la un singur număr care să nu fie mai mare de 9. Dacă iese mai mari, aduni totul iar ca să ai o singură cifră. Prin urmare, în cazul de față, cifra finală este 1.

Ce semnificație are fiecare cifră în parte

1 – Căsnicie matură. Cei doi soți se vor susține unul pe celălalt în orice situație.
2 – Căsnicie în care ambii soți formează o echipă. Comunică deschis și liber și sunt foarte apropiați.
3 – Au o căsătorie considerată sacră, iar legătura e armonioasă și puternică. Există situații în care se pot lăsa influențați de familie și prieteni.
4 – Căsnicie solidă. Sunt șanse mari ca unul din parteneri să-și pună mai sus pe lista priorităților relația decât partea profesională.
5 – Căsnicie plină de energie. Soții vor găsi mereu activități interesante și vor reuși să armonizeze lucrurile.
6 – Căsnicie cu parteneri competitivi. Nu e un aspect negativ, fiindcă ei se pot ajuta să ajungă la cel mai întalt nivel.
7 – Căsnicie care atrage ambiția și disciplina. Pot depăși orice obstacol dacă se sprijină reciproc.
8 – Căsnicie puternică. Poate trece prin orice obstacol. Partenerii sunt foarte atrași unul de altul și reușesc să depășească orice.
9 – Căsătoria care rezistă trecerii timpului. Totuși, e nevoie și de mult compromis și sacrificiu pentru ca relația să rămână atât de solidă.

Citește și Ce avere au Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au mai multe afaceri, în 2023 și-au deschis cea mai recentă firmă: „Noi am muncit, când alții se distrau”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult