- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Casco dentar la o clinică stomatologică din Constanța. Cât costă abonamentul lunar: „Vor putea beneficia de tratamente în valoare de 50.000-60.000 de lei”

25 Jun, 19:22 • stefan.vlad
Casco dentar la o clinică stomatologică din Constanța. Managerul Silviu Melu a anunţat introducerea acestui serviciu şi a precizat că produsul este destinat deocamdată angajatorilor, iar preţul este de 80 de lei pe lună pentru o persoană.
Casco dentar la o clinică stomatologică din Constanța. Cât costă abonamentul lunar: Vor putea beneficia de tratamente în valoare de 50.000-60.000 de lei

Casco dentar la o clinică stomatologică din Constanța. ”Acest CASCO dentar este un produs făcut de mine, 100% şi vin în întâmpinarea oamenilor de a-şi putea face tratamente stomatologice la bani puţini, adică inclusiv în acest CASCO dentar au incluse implanturi, tratamente, chirurgie orală, radiografii.

La clinica dentară Corina Dent, noi putem să oferim aceste tratamente. Cel mai bine ar fi să vă spun ce nu acoperă acest Casco dentar. Nu acoperă albiri dentare, faţete dentare, coroane din zirconiu, sedare pe venă, intervenţii chirurgicale care necesită sedarea pe venă. În rest, absolut tot acoperă acest CASCO dentar”, a afirmat Silviu Melu.

Citește și: 9 din 10 români rămân fără dinți de la vârsta de 40 de ani, investind între 5.000 și 15.000 euro în implanturi dentare

Casco dentar la o clinică stomatologică din Constanța

Managerul a precizat că acest serviciu se adresează angajatorilor deocamdată, însă urmează să facă și pentru persoanele fizice. Perioada contractuală este de zece ani, adică pentru fiecare persoană se va plăti în total 9.600 de lei.

Acest produs se adresează angajatorilor. Deocamdată. Urmează să facem şi pentru persoanele fizice. Ei vor putea achiziţiona acest produs pentru angajaţii lor. Vor plăti 80 de lei pe lună pentru fiecare angajat.

Perioada contractuală este de 10 ani. Practic în 10 ani de zile vor plăti 9.600 de lei, eşalonat. Iar ei vor putea beneficia de tratamente stomatologice în valoare de 50.000-60.000 de lei fără să mai plătească nimic. Este un produs inovativ, nu l-a făcut nimeni în România deocamdată.

Eu nu am voie să fac asigurări medicale dar în schimb am voie să fac abonamente stomatologice pe care să le ofer angajatorilor şi bineînţeles oamenilor de rând. Adică chiar şi un om cu un salariu minim pe economie îşi poate permite acest casco dentar”, a mai declarat Silviu Melu.