- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

CEC Bank oferă bani săptămânal românilor care au conturi deschise la ei. Cum poți intra în posesia acestora

28 Sep, 12:55 • Bugiu ⁠Ana Maria
CEC Bank a pregătit clienților săi o surpriză de cote înalte. Cum poți primi bani în fiecare săptămână de la bancă?
CEC Bank oferă bani săptămânal românilor care au conturi deschise la ei. Cum poți intra în posesia acestora

CEC Bank a pregătit o campanie de zile mari pentru clienții săi. Cei care au card la banca aceasta vor avea oportunitatea să câștige în fiecare săptămână 50 de lei, dacă îndeplinesc o singură condiție, potrivit bugetul.ro.

Campania începe pe 1 octombrie și se termină pe 31 decembrie 2024. Toți cei care au card la CEC Bank sau au un cont deschis la ei pot primi banii săptămânal. Este bine de știut că banca organizează această campanie și în altă perioadă a anului.

Te-ar mai putea interesa și: Anunț de ultimă oră pentru clienții Raiffeisen Bank, BT, ING, BCR sau CEC Bank. Provocarea anului 2024 abia acum apare!

foto: CEC Bank

CEC Bank oferă bani săptămânal românilor care au conturi deschise la ei. Cum poți intra în posesia acestora

Cei care doresc să primească săptămânal până la 50 de lei trebuie să dețină un card Mastercard emis de CEC Bank și să efectueze cumpărături în zilele de marți. Aceia care îndeplinesc această condiție vor primi înapoi 10% din suma cheltuită. Banii vor fi returnați pe card, iar suma maximă care poate fi primită este de 50 de lei.

Toți cei care vor face cumpărături în zilele de marți, în perioada 1 octombrie-31 decembrie 2024 vor putea profita de această ofertă. Ziua de marți este considerată între 00:00 – 23:59, la locația comerciantului.

„Pentru fiecare plată cu cardul tău Mastercard emis de CEC Bank, făcută în zilele de marți, vei primi 10% cashback (bani înapoi pe card), în limita a 50 de lei per card, per campanie.

Campanie disponibilă în perioada 1 octombrie – 31 decembrie: toate tranzacțiile efectuate marțea la toți comercianții online din România și din afara țării. poți înscrie mai multe carduri Mastercard CEC Bank (debit sau credit) emise în România. Ziua de marți este considerată între 00:00 – 23:59, la locația comerciantului”, a anunțat CEC Bank.

Bugetul alocat de bancă pe perioada întregii campanii este de 2.250.000 de lei. Dacă suma totală nu este atinsă, restul va fi transferat automat către viitoarea campanie pe care o vor desfășura.

Banca a mai lansat o ofertă pentru clienții din țară. Cardul VISA Multicurrency poate fi solicitat online, fără ca doritorii să se mai ducă la sucursalele instituției. Clienții pot opta pentru card virtual, dar și fizic, ambele opțiuni putând fi accesate.

Cardul virtual poate fi utilizat din a doua zi de la data emiterii, prin intermediul aplicației CEC Mobile Banking.

Te-ar mai putea interesa și: Ne luăm adio de la cardurile bancare! Anunțul momentului pentru toți clienții CEC Bank