- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cofetăria de eclere French Revolution deschide două magazine la Dublin

24 Oct, 14:52 • Bruma Loredana
French Revolution, cofetăria artizanală de eclere, urmează să deschidă două magazine la Dublin, a anunțat unul dintre cofondatori. Acestea sunt primele magazine din afara Bucureștiului, în regim de franciză.
Cofetăria de eclere French Revolution deschide două magazine la Dublin

French Revolution, compania românească specializată exclusiv în producția de ecleruri, va deschide primele magazine în afara Bucureștiului, la Dublin, anunț Florin Panaitescu, unul dintre cofondatori.

French Revolution deschide primele magazine în afara Bucureștiului

Florin Panaitescu spune că franciza French Revolution a fost cumpărată de o persoană fizică din Irlanda, iar cele două magazine ar putea fi deschise până la finele acestui an.

„Este un partener local de acolo și sperăm să deschidem până la sfârșitul acestui an. Noi suntem acum cu toată investiția făcută acolo, doar că micile detalii fac diferența în timp”, a declarat Panaitescu, potrivit Economedia. 

Citește și Ordonanță de Urgență privind creșterea prețurilor alimentelor. Guvernul a publicat o primul document

French Revolution a deschis primul laborator pentru producerea artizanală a eclerelor în decembrie 2013.Primul magazin a fost deschis un an mai târziu, respectiv în 2014. Este vorba despre magazinul situat în apropiere de Ateneul Român. În prezent, Frech Revolution are cinci magazine, iar toate se află în București.

ÎFondatorii business-ului au spus în mai multe interviuri că nu plănuiesc anul acesta expansiunea prin franciză și la nivel național, ci doar internațional.

Potrivit termene.ro, French Revolution a avut în 2023 o cifră de afaceri de 24.413.381 de lei și un profit de 1.223.847 lei.

Citește și Mâncarea și cafeaua de la automate vor fi mai scumpe. Ce schimbări aduce Codul Fiscal în 2025