La inceputul acestui an compania a realizat o investitie de peste 4 milioane de euro in tehnologia de procesare prin inalta presiune. Aceasta tehnologie presupune scufundarea in apa rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate si etichetate, distrugandu-se astfel majoritatea bacteriilor, fara afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive si a proprietatilor organoleptice ale produselor.
Gama de mezeluri fara E-uri, Vitality, cuprinde 5 sortimente: bacon, sunca de curcan, muschi file, carnati semiafumati si salam.
Potrivit datelor publicare pe Ministerul de Finante, compania Cris-Tim a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 289 milioane de lei, in scadere cu 10% fata de anul precedent cand a fost de 324 milioane de lei. In acelasi timp, profitul net a crescut usoar pana la 2,98 milioane de lei.
Cris-Tim exporta in 16 tari circa 13% din productie, iar pana la sfarsitul lui 2012 estimeaza o crestere a exporturilor la 25%-30% din productie.
In prezent produsele Cris-Tim sunt exportate in Irlanda, Marea Britanie, Danemarca, Suedia, Franta, Belgia, Germania, Austria, Cehia, Portugalia, Spania, Italia, Ungaria, Cipru, Grecia, Modova. Compania vizeaza incheierea de contracte si in afara UE.