- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Criza de vitamina B din Europa are efecte negative asupra industriei alimentare și farmaceutice! Se suspendă temporar producția unei celebre băuturi!

17 Oct, 18:19 • Mălureanu Rebecca
Există o criză majoră de vitamina B la nivel european, lucru care are consecințe grave pentru producția alimentară și farmaceutică. Acest lucru l-a forțat pe producătorul de băuturi energizante HELL ENERGY să suspende temporar producția băuturii pe fondul lipsei acute de vitamine B!
Criza de vitamina B din Europa are efecte negative asupra industriei alimentare și farmaceutice! Se suspendă temporar producția unei celebre băuturi!

Europa se află într-un mare impas în ce privește producția alimentară și fermaceutică. Criza majoră de vitamina B are efecte negative grave, determinând producătorul băuturii energizante HELL ENERGY să suspende temporar băutura. Reprezentanții companiei estimează că pauza va dura de la două la trei săptămâni, timp în care vor căuta o soluție rapidă pentru a-și relua activitatea într-un timp cât mai scurt.

Restul produselor, precum Ice Coffee și XIXO, rămân la dispoziția consumatorilor.

Vitaminele B, esența din multe industrii

Lipsa de vitamine B afectează grav nu doar industria alimentară, ci și sectorul farmaceutic. Vitamina B12, de exemplu, este vitală pentru susținerea sistemului imunitar și combaterea oboselii. Criza din acest moment a limitat accesul producătorilor la ingrediente, forțând companii precum HELL ENERGY să-și ajusteze operațiunile.

„Suntem nevoiți să întrerupem producția băuturilor energizante HELL pentru o perioadă scurtă, dar facem tot posibilul să minimizăm impactul asupra partenerilor și consumatorilor. Restul produselor din portofoliul nostru – Ice Coffee, XIXO și FloeWater – rămân disponibile fără restricții”, au transmis oficialii companiei.

Se iau în vedere măsuri pentru gestionarea crizei de vitamina B și menținerea parteneriatelor!

Compania colaborează intens cu furnizorii internaționali pentru a soluționa deficitul de vitamine. „Ne angajăm să depășim această provocare cât mai rapid și apreciem răbdarea și sprijinul distribuitorilor și clienților noștri”, au adăugat reprezentanții HELL ENERGY.

Chiar dacă pauza afectează doar băuturilor energizante, restul produselor, inclusiv cafeaua rece Ice Coffee și băuturile XIXO,  își continuă producția.

HELL ENERGY anunță suspendarea temporară a producției, din cauza deficitului de vitamina B, începând cu 17 octombrie 2024
HELL ENERGY anunță suspendarea temporară a producției, din cauza deficitului de vitamina B, începând cu 17 octombrie 2024

Ai mai putea citi și: Ce se află în gelurile de duș Cien de la Lidl. Brandul este popular în România, dar puțini știu ce conțin produsele

HELL Energy este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de energizante. În anul 2023, a avut o cifră de afaceri de 358,3 mil. lei (72,4 mil. euro), mai mare cu 12,4% faţă de anul precedent, când compania a realizat afaceri de 318,7 mil. lei (64,6 mil. euro), conform calculelor ZF efectuate pe baza informațiilor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

HELL Energy a înregistrat pentru 2023 un profit net de circa 712.000 de lei, adică 144.000 de euro, de 5,4 ori mai mic faţă de anul anterior, când producătorul de băuturi energizante a avut un câştig net de 3,8 mil. lei, sau 781.000 de euro, în conformitate cu datele publice.

HELL Energy, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de energizante
HELL Energy, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de energizante

Te-ar putea interesa și: Nestlé înregistrează vânzări record de 67,1 miliarde de franci elvețieni în 2024, cu o explozie de 5,7% pe piața românească