- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Destinații exotice pentru vacanță! Află ce preferințe au turiștii și care sunt ofertele!

01 Oct, 23:03 • Mălureanu Rebecca
Christian Tour anunţă o creştere semnificativă a interesului pentru vacanţele organizate în lunile de toamnă și pentru cele din perioada sărbătorilor de Crăciun şi Revelion. Turiștii preferă destinaţii calde şi exotice. Un sejur la un hotel de patru stele, în Turcia, Antalya, urcă de la 373 euro de persoană, iar un pachet de vacanţă în Laponia, pornește de la 1.895 euro, pentru o familie cu copii.
Destinații exotice pentru vacanță! Află ce preferințe au turiștii și care sunt ofertele!

Christian Tour raportează  o creștere a cererilor pentru vacanţele organizate în lunile de toamnă, precum şi pentru cele planificate de acum, pentru sărbătorile de Crăciun şi Revelion. Preferințele turiștilor, sunt în special în destinaţii calde şi exotice. Ca și prețuri, un sejur la un hotel de patru stele, în Turcia, Antalya, porneşte de la 373 euro de persoană, pentru 7 nopţi, cu transport inclus. în timp ce o vacanță în Laponia, la casa lui Moș Crăciun, destinată familiilor cu copii ajunge la aproape 1.900 de euro și include vizită la casa lui Moş Crăciun, cu sania trasă de reni şi câini husky.

Christian Tour, cea mai mare agenţie de turism din ţară, anunţă o creştere semnificativă a interesului pentru vacanţele organizate în lunile de toamnă, precum şi pentru cele planificate de acum, pentru sărbătorile de Crăciun şi Revelion, în special în destinaţii cu temperaturi calde şi exotice. Cererea din partea turiştilor este în continuă creştere, reflectând dorinţa acestora de a explora noi locuri şi culturi, iar dependenţa de sezon a scăzut considerabil”, anunţă compania.

Ofertele agenției includ Turcia, Antalya, pornind de la 373 euro de persoană, pentru un sejur la un hotel de patru stele, 7 nopţi, cu transport inclus, Grecia, unde pachetele urcă de la 78 euro de persoană; de la Tunisia, unde turiştii pot beneficia de cazare timp de şapte nopţi, cu zbor direct inclus, la preţuri care încep de la 240 euro de persoană, la Egipt – unde vacanţele costă de la 562 euro/persoană pentru cazare cu all inclusive şi zbor.

”Pentru această toamnă, Christian Tour a propus o serie de pachete accesibile, care permit turiştilor să exploreze destinaţiile atractive ale verii la preţuri competitive, răspunzând unei tendinţe tot mai accentuate de extindere a sezonului pentru sejururile la mare până în primele luni de toamnă,” spune Ionuţ Bunea, COO Memento Group – Christian Tour.

Vacanță în Turcia
Vacanță în Turcia

Christian Tour oferă pachete speciale pentru cei care sunt interesaţi de circuitele culturale. Cappadocia, spre exemplu, e o zonă bogată în istorie şi în obiective turistice naturale, unice. Pachetele au incluse șapte nopţi de cazare cu demipensiune şi zbor direct, preţurile pornind de la 382 euro/persoană.

Poate te interesează și: Românii sunt pe locul 1 în Europa în topul vacanţelor de lux. Care sunt destinaţiile preferate

”Odată cu venirea lunii octombrie şi schimbarea vremii, contrar aşteptărilor sau tendinţelor din anii trecuţi, destinaţiile calde rămân tot mai atractive pentru turişti, de aceea Christian Tour pune la dispoziţie plecări săptămânale în Egipt, Maroc şi Tunisia. Pentru iubitorii de aventură şi natură, Laponia – o destinaţie relativ recent adusă în atenţia românilor – este cea pentru care Christian Tour a pregătit trei programe speciale, cu zboruri direct din Bucureşti, Cluj-Napoca sau Timişoara, precum şi echipamente termoizolante pentru activităţile desfăşurate”, mai arată compania.

Staţiunea Levi, este cea mai mare staţiune montană din Finlanda, unde sunt organizate toate programele și se află la 170 de kilometri nord de Cercul Polar. Turișii care își doresc să schieze, pot face asta pe 43 de pârtii de calitate pe care le dispune Levi începând din luna octombrie și până în mai.

“Oferta Christian Tour include, pentru al doilea an consecutiv, trei pachete distincte de vacanţă în Laponia, destinate unui public divers, atât ca vârstă, cât şi ca preferinţe. Pentru familiile cu copii, avem vacanţe cu preţuri începând de la 1.895 euro, oferind o experienţă magică atât în casa lui Moş Crăciun, cât şi în natură, cu sania trasă de reni şi câini husky. Pentru iubitorii de sporturi de iarnă şi aventuri în zăpadă, am pregătit pachete speciale la ski, cu preţuri începând de la 1.546 euro, iar pentru cei care voi să participe la vânătoarea spectaculoasă a aurorei boreale, avem pachete de la 1.714 euro”, completează Ionuţ Bunea.

Pentru cei care se gândesc la vacanța de iarnă, agenţia este plină de oferte, inclusiv excursii la Pieţele de Crăciun din Europa şi circuite în Ungaria, Polonia, Cehia, Austria. Și asta nu e tot, pentru cei care îşi doresc o experienţă de neuitat pentru revelion, Christian Tour propune vacanţe în destinaţii exotice dar accesibile, cu zbor direct precum Dubai, Maldive, Thailanda, Egipt, Tunisia, Maroc, Kenya, Tanzania/Zanzibar.

„Apetitul pentru călătorii rămâne influenţat, dar nu mai este determinat integral de sezonalitate. Atunci când au un moment liber şi un buget disponibil, oamenii doresc să ia o pauză, să schimbe peisajul, să-şi recupereze forţele prin experienţe memorabile. Iar Christian Tour le oferă programe diversificate şi accesibile, astfel încât toţi turiştii să se bucure la maximum de călătoriile lor”, mai spune reprezentantul companiei.

Membră a Christian Tour Holding, Christian Tour este cea mai mare agenţie de turism din România, deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel. A fost fondată în anul 1997 și deserveşte anual peste 360.000 de turişti români, prin platforma sa online şi reţeaua de 54 de birouri de vânzare. În 2023, Christian Tour a realizat venituri din vânzări de peste 683 milioane lei, în creştere cu 62.08% faţă de anul precedent.

Vezi și: Goana după vacanțele de iarnă a început: Românii își aleg destinațiile preferate. Cât costă o noapte de cazare în Poiana Brașov