De asemenea, compania vizeaza dublarea investitiilor pana la 3 mil. euro, au declarat oficialii Medicover.
Medicover are in planul de dezvoltare relocarea clinicilor proprii in locatii mai spatioase care sa permita largirea numarului de servicii oferite, deschiderea de clinici noi, achizitionarea de aparatura de ultima generatie, traininguri de specialitate pentru personal si de comunicare cu clientii pentru echipele de medici, asistente si receptionere, relateaza NewsIn.
In plus, compania doreste implementarea unor servicii noi precum dosarul medical electronic si ghidurile clinice, precum si cercetarea periodica a gradului de satisfactie a abonatilor.
Cifra de afaceri inregistrata de Medicover in 2006 a fost cu 30% mai mare decat in 2005, iar 75% din venituri a fost reprezentat de abonamente.
Baza de abonati a companiei de servicii medicale a ajuns la sfarsitul lunii decembrie 2006 la 44.000, cu 25% mai mare decat in anul precedent. Compania a informat ca numarul angajatilor care au preferat in pachetul extrasalarial abonamente de sanatate Medicover a depasit 45.000, iar numarul de companii abonate a ajuns la 1.300.
Medicover detine sapte centre medicale proprii, trei in Bucuresti si cate unul in Cluj, Iasi, Constanta si Focsani, iar pentru acoperirea nationala compania asigura servicii medicale printr-o retea de 75 de parteneri agreati.
Medicover detine lanturi de clinici private si centre de diagnostic in Polonia, Ungaria, Romania, Estonia si Republica Ceha. Pe piata romaneasca concureaza cu Romar, Medlife, Centrul Medical Unirea si Medsana.