- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Pentru prima dată în România! Justin Timberlake va face show la Electric Castle!

20 Oct, 10:18 • Mălureanu Rebecca
Justin Timberlake va face concerta în premieră în România la Electric Castle 2025. Artistul va fi cap de afiș al evenimentului ce se va desfășura la catelul Banffy din Bonțida. Vezi prețul abonamentelor mai jos!
Pentru prima dată în România! Justin Timberlake va face show la Electric Castle!

Pentru prima dată în România! Electric Castle promite spectacol de proporții la castelul Banffy, unde cunoscutul Justin Timberlake va urca pe scenă, bucurând miile de fani de la festival. Anunțul a fost făcut de organizatorii festivalului, iar participanții s-au entuziasmat peste măsură!

Electric Castle se desfășoară anual pe domeniul castelului Bánffy din Bonțida, aducând în atenția publicului unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală globală, iar Timberlake va fi headliner pentru această ediție excepțională.

Justin Timberlake, show de proporții în România

Artistul s- a născut în Memphis, Tennessee, și este un cântăreț, compozitor, actor și producător, având o carieră strălucitoare ce se întinde pe parcursul a peste două decenii. Și-a făcut debutul ca membru al trupei NSYNC, una dintre cele mai îndrăgite trupe de băieți din istorie, Timberlake a reușit să se impună pe scena internațională și prin cariera solo, având succese notabile în muzica pop și R&B modern.

Justin Timberlake
Justin Timberlake

Citește și: Din ce își câștigă influencerii existența în 2025. Adevărul despre parteneriatele plătite din lumea digitală

Renumitele albume, precum „Justified” (2002) și „FutureSex/LoveSounds” (2006), au lansat hituri ce au rămas în memoria fanilor precum „Cry Me a River”, „Rock Your Body”, „SexyBack” și „Mirrors”, ce i-au pus ștacheta în topul artiștilor de succes. Mai mult de atât, Timberlake a demonstrat că este și un actor exemplar, nu doar cântăreț, având roluri apreciate în filme precum „The Social Network” (2010), „In Time” (2011), „Friends with Benefits” (2011) și „Trolls” (2016), pentru care a și compus piesa „Can’t Stop the Feeling!”. Performanțe sale l-au plasat printre puținii artiști care au reușit să exceleze atât în muzică, cât și în cinematografie.

Pe lângă talentul său muzical și actoricesc, fanii știu că Timberlake face show-uri spectaculoase, pline de energie și coregrafii care lasă pe oricine fără cuvinte. Admiratorii lui se așteaptă să trăiască clipe de neuitat susținându-l pe scena Electric Castle.

Organizatorii festivalului au lansat invitația:

„Justin Timberlake o să fie headliner la Electric Castle în 2025. Anunțați pe toată lumea. Pe prietenii tăi, pe mama și tatăl tău, pe șeful tău. Da, inclusiv pe fostul tău/fosta ta”, au scris organizatorii pe rețelele sociale, stârnind curiozitatea și nerăbdarea fanilor din întreaga țară.

Preț abonamente Electric Castle 2025

Prețurile pentru accesul la festival au fost deja anunțate, oferind opțiuni pentru toate categoriile de participanți:

  • General Access Pass: 139-150 euro
  • Youth 21 Pass (pentru tinerii sub 21 de ani): 109 euro
  • VIP Pass: 240 euro
  • VIP Pass + Insurance: 265 euro
  • Ultra VIP Pass: 599 euro
  • Black Ticket: 4.999 euro

De ce e Electric Castle de neuitat?

Electric Castle este mai mult decât cunoscut pentru combinația sa unică de muzică, artă și tehnologie, desfășurată în atmosfera fantastică a castelului Bánffy, monument istoric al secolului al XV-lea. Fiecare ediție oferă participanților o experiență de neuitat, cu performance-uri artistice, instalații new media, expoziții fashion și o mulțime de activități care animă festivalul non-stop.

Pe parcursul celor zece ediții de până acum, Electric Castle a adus pe scenă artiști de renumiți mondial, printre care Gorillaz, Florence + The Machine, Macklemore, Iggy Pop, Skrillex și The Prodigy.

Ediția din 2025 promite să fie una dintre cele mai impresionante de până acum, iar Justin Timberlake va face fără îndoială un show inegalabil!

Vezi și: Ce salariu primește lunar Alexia Eram la A List Magazine, revista mamei sale, la 24 de ani. Fiica Andreei Esca a recunoscut totul: „Nu este jobul meu principal”