- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Revolut aruncă în aer piaţa creditelor. Poţi primi automat 200.000 de lei pentru nevoi personale!

30 May, 20:39 • Dobran Viorel
Revolut majorează temporar până la 200.000 RON suma maximă acordată clienților români pentru creditul de nevoi personale
Revolut aruncă în aer piaţa creditelor. Poţi primi automat 200.000 de lei pentru nevoi personale!

Revolut majorează temporar până la 200.000 RON suma maximă acordată clienților români pentru creditul de nevoi personale Mai exact, Revolut Bank majorează limita maximă a sumei ce poate fi acordată clienților care solicită un credit de consum, de la 125.000 RON la 200.000 RON. Exemplu reprezentativ pentru creditele Revolut: clientul împrumută 35.000 RON pe un termen de 60 de luni, cu o dobândă anuală fixă de 9,29%. Totalul de plată este de 43.890,41 RON, iar suma de plată lunară este de 731,51 RON. Dobânda anuală efectivă (DAE) este 9,70%. Foarte important, clientul va fi supus unei verificări de credit.

Ce precizăti importante a făcut Revolut:

  • Creșterea sumei maxime este parte a unei campanii pe care banca digitală o derulează până la 31 iulie 2023
  • Celelalte condiții de acordare rămân neschimbate (dobândă fixă pe tot parcursul derulării creditului și perioadă maximă de rambursare de 60 luni)
  • Clienții pot depune solicitarea și pot obține creditul din doar câteva apăsări de ecran, direct în aplicație, și își pot atinge obiectivele financiare, accesând o sumă mai mare

Revolut Bank

lansează o nouă ofertă pentru clienții români și majorează la 200.000 RON (+60%) plafonul maxim al sumelor ce pot fi acordate clienților care aplică pentru un credit de consum în lei. Oferta este valabilă până la 31 iulie 2023. De la lansarea produsului în România, în august 2022, Revolut Bank a acordat credite de consum în valoare de peste 90 de milioane de euro în moneda locală (446 milioane RON).

Ce dobânzi practică Revolut

Într-un context economic dificil, Revolut le propune clienților români una dintre cele mai responsabile și mai accesibile variante de credit de nevoi personale de pe piața locală, cu o rată a dobânzii cuprinse între 7,99% și maximum 16,99%, dobândă fixă pentru întreaga perioadă de creditare care poate fi de maximum 60 de luni, fără alte condiții de acordare precum încheierea unei asigurări de viață sau transferul venitului în contul Revolut. Creditul de consum se acordă exclusiv în moneda locală RON și poate fi accesat și gestionat de către clienți direct în aplicație prin intermediul unui proces 100% digital.

Revolut vrea să deschidă o sucursală în România. Rivalul digital al băncilor plănuiește să ajungă în top 10

Tot procesul este simplu, lipsit de birocrație sau deplasări inutile la bancă, inclusiv etapele de analiză a profilului clientului și a capacității sale de rambursare a împrumutului, fără a se solicita documente tipărite sau alte forme materiale de documentare a cererii clientului. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.

Cine poate încasa creditul Revolut

Produsul este disponibil pentru clienții Revolut rezidenți în România, care au peste 18 ani, istoric la Biroul de Credit și realizează venituri din salarii, pensii sau profesii liberale, care pot fi verificate din surse oficiale. Clienții care au accesat produsele de creditare Revolut pană în prezent au, în medie, un venit lunar cu 50% mai mare decât venitul mediu la nivel național. Creditul de consum Revolut se obține ușor, dar se și gestionează într-un mod simplu – schimbarea datei pentru plata ratei, obținerea unui extras, rambursarea anticipată se realizează fără bătăi de cap, fără taxe sau comisioane“, a menționat

Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.
Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

 

„Încă de la lansarea Revolut pe piața locală, acum cinci ani, ambiția noastră a fost – și a rămas – aceea de a simplifica accesul clienților la produse financiare de o calitate excelentă și cu costuri cât mai avantajoase.

Am aflat din cercetările noastre interne și din studiile în rândul clienților cât de importantă este pentru aceștia o relație stabilă cu un partener financiar pe termen lung, așa cum este și super-aplicația noastră. Pentru Revolut, este o prioritate protejarea intereselor clienților prin promovarea unor oferte de finanțare responsabile și care să le confere acestora flexibilitate în obținerea sumelor necesare, atunci când au nevoie.

Această ofertă aniversară este menită să sprijine clienții noștri în atingerea obiectivelor personale, indiferent de anvergura acestora și, în egală măsură, este modul nostru de a le mulțumi românilor pentru încrederea acordată în toată această perioadă”, a declarat Gabriela Simion, General Manager Sucursala Revolut Bank România și Italia.

Schimbare majoră pentru clienţii Revolut. Se poate investi într-un portofoliu de peste 1.000 de acţiuni la bursele din SUA

Revolut s-a lansat oficial pe piața din România în mai 2018, cu servicii de plăți și operațiuni de transfer de bani instant. De atunci și până în prezent, peste 2,8 milioane de clienți au adoptat super-aplicația financiară, care a devenit numărul 1 pe piața locală, după numărul de descărcări din Google Play și AppStore, și este prima opțiune pentru utilizatorii de soluții de digital banking.
Din 2018, Revolut a obținut licența bancară pentru a opera în UE, emisă de Banca Centrală Europeană (BCE). Ulterior, compania a depus eforturi pentru a pașaporta această licență în cât mai multe piețe din UE, ajungând la 30 de piețe din Spațiul Economic European (SEE), unde are peste 20 de milioane de clienți (retail și business). În prezent, Revolut UAB pune la dispoziția clienților servicii de creditare în Lituania, Polonia, Irlanda, România și Spania.

Nivelul redus al creditării afectează perspectivele economice ale zonei euro

Creşterea creditării bancare în zona euro a încetinit semnificativ în aprilie, reflectând efectele majorării dobânzilor şi a perspectivelor economice sumbre, arată datele unui studiu publicat marţi de Banca Centrală Europeană (BCE), transmite DPA.

Creditarea către rezidenţii din zona euro a crescut în ritm anual cu 1,5% în aprilie, iar cea pentru administraţiile publice a scăzut cu 0,9%. De asemenea, împrumuturile acordate sectorului privat au urcat cu doar 3,3% în aprilie, după un avans de 3,9% luna precedentă. Creditele acordate gospodăriilor au crescut cu doar 2,5% în aprilie, după o expansiune de 2,9% luna precedentă.

„Datele monetare slabe din aprilie se adaugă perspectivelor economice sumbre pentru restul acestui an şi ar putea încetini ritmul majorării dobânzilor de către Banca Centrală Europeană”, a apreciat Bert Colijn, economist la ING.

Studiul BCE sugerează că în trimestrul doi băncile intenţionează să înăsprească accesul la împrumuturi şi se aşteaptă la o scădere a cererii pentru credite din partea firmelor şi a gospodăriilor.

Creşterea masei monetare M3, considerată drept un indicator al activităţii economice, a încetinit la 1,9% în aprilie, de la 2,5% luna precedentă, sub estimările analiştilor, care mizau pe o creştere de 2,1%. Este cel mai slab ritm de creştere din iunie 2014.

Cele mai recente date indică faptul că scăderea depozitelor bancare din ultimele luni este mai degrabă provocată de majorarea dobânzilor şi nu de temerile privind stabilitatea băncilor, susţine Jack Allen-Reynolds, economist la Capital Economics. Acesta se aşteaptă la un nivel redus al creditării în contextul continuării majorării dobânzilor.

Urmărește Daily Business pe Google News
Alte articole
Motivul pentru care felicitarea de Crăciun postată de Prinţul William şi Kate Middleton a fost ștearsă la scurt timp de la publicare. Dezvăluirile fotografului Familiei Regale
Motivul pentru care felicitarea de Crăciun postată de Prinţul William şi Kate Middleton a fost ștearsă ...
Cât costă un cozonac Dubai făcut de Gabriela Cristea. Cu cât vinde prezentatoarea TV produsele de patiserie de Crăciun
Cât costă un cozonac Dubai făcut de Gabriela Cristea. Cu cât vinde prezentatoarea TV produsele de ...
Doliu în lumea muzicii! Trupa Proconsul trece prin momente grele. „Vălică al nostru a plecat și el, prea devreme”
Doliu în lumea muzicii! Trupa Proconsul trece prin momente grele. „Vălică al nostru a plecat ...
Cum l-a poreclit presa din Italia pe Dan Șucu după ce a devenit acționar majoritar la Genoa
Cum l-a poreclit presa din Italia pe Dan Șucu după ce a devenit acționar majoritar la Genoa
Ce are de gând să facă Aura Șova cu cei 100.000 de euro câștigați la Vocea României. Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns
Ce are de gând să facă Aura Șova cu cei 100.000 de euro câștigați la Vocea României. Nimeni nu ...
Ce mașină va putea trece prima prin intersecție? Testul care dă dureri de cap multor soferi
Ce mașină va putea trece prima prin intersecție? Testul care dă dureri de cap multor soferi
Banca din România care dispare din februarie. Ce se întâmplă cu banii clienților din conturi
Banca din România care dispare din februarie. Ce se întâmplă cu banii clienților din conturi
De ce să nu ridici niciodată o bancnotă găsită pe parbriz. Noua metodă folosită de hoţi
De ce să nu ridici niciodată o bancnotă găsită pe parbriz. Noua metodă folosită de hoţi
Ce reprezintă zgomotele produse de centrala termică. Cea mai frecventă problemă tehnică ce apare la centrale
Ce reprezintă zgomotele produse de centrala termică. Cea mai frecventă problemă tehnică ce apare ...
Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD: „Duminică sunt consultările de la Cotroceni. Apoi anunțăm propunerea de premier”
Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD: „Duminică sunt consultările de la Cotroceni. ...
Cât câștigă un român în Germania. Muncește la o fermă 310 ore pe lună: „Diferă în funcție de câte ore ai într-o lună”
Cât câștigă un român în Germania. Muncește la o fermă 310 ore pe lună: „Diferă în funcție ...
Deficit major de zilieri în România. Ziua de lucru se plăteşte chiar şi cu 500 de lei: „Mai găseşti doar bieţi pensionari, tineret nu mai vezi”
Deficit major de zilieri în România. Ziua de lucru se plăteşte chiar şi cu 500 de lei: „Mai ...
Se dă startul licitației pentru construirea Drumului Expres care va lega două mari orașe ale României. „Drumul morții”, pe care se petrec cele mai multe accidente, va fi înlocuit
Se dă startul licitației pentru construirea Drumului Expres care va lega două mari orașe ale României. ...
A doua şedinţă a Camerei Deputaţilor în structura nou aleasă. Se validează Raportul Comisiei de validare, iar deputaţii vor depune jurământul
A doua şedinţă a Camerei Deputaţilor în structura nou aleasă. Se validează Raportul Comisiei de ...
Se schimbă legea în această ţară. Care persoane nu vor mai fi taxate suplimentar de bănci
Se schimbă legea în această ţară. Care persoane nu vor mai fi taxate suplimentar de bănci