- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Românii cu carduri la Raiffeisen Bank se vor trezi cu o veste care îi va uimi!

12 Sep, 10:34 • Bugiu ⁠Ana Maria
Raiffeisen Bank dă marea veste! Românii care au carduri bancare vor avea o nouă oportunitate.
Românii cu carduri la Raiffeisen Bank se vor trezi cu o veste care îi va uimi!

În această perioadă, Raiffeisen Bank a făcut un anunț neașteptat. Le va oferi clienților până la 1.000 de lei, gratis, celor care au conturi deschise, dacă îndeplinesc o simplă condiție. Promoția este limitată. Cei interesați au timp să beneficieze de campanie doar până la finalul lunii noiembrie. Oricine se va implica va avea un câștig financiar, fără mare efort, potrivit bugetul.ro.

În acest început de an școlar, respectiv universitar, sunt mulți tineri care au nevoie de carduri pentru burse sau pentru a primi banii de la părinți, în timp rapid. Astfel că nu ar fi chiar dificil și nenecesar să deschizi un cont la bancă.

Te-ar mai putea interesa și: Raiffeisen Bank a cedat presiunilor. Decizia băncii afectează milioane de oameni

foto: Raiffeisen Bank

Românii cu carduri la Raiffeisen Bank se vor trezi cu o veste care îi va uimi!

Raiffeisen Bank lansează o campanie de recomandare în cadrul căreia poți câștiga câte 200 de lei pentru fiecare prieten care își deschide un cont la bancă pe baza recomandării tale.

Prietenii tăi beneficiază și ei de până la 300 de lei: 200 de lei pentru deschiderea contului și încă 100 de lei dacă efectuează cel puțin 2 tranzacții cu noul card în luna următoare. Campania se desfășoară între 1 septembrie 2024 și 30 noiembrie 2024.

„Invită-ți prietenii să-și deschidă cont la Raiffeisen și primești câte 200 de lei BONUS pentru fiecare cont deschis din recomandarea ta. Prietenii tăi primesc și ei până la 300 de lei cadou: 200 de lei pentru deschiderea contului și încă 100 de lei dacă fac cel puțin 2 tranzacții cu noul card în luna următoare deschiderii!

Gândește-te la 5 oameni din cercul tău social care s-ar bucura sa audă de aceasta ofertă. Perioada campaniei: 01.09.2024 – 30.11.2024”, transmit cei de la Raiffeisen Bank.

Bonusul pentru recomandare va fi acordat după ce prietenul își deschide un pachet de cont curent și va fi plătit până la sfârșitul lunii următoare deschiderii (de exemplu, pentru conturi deschise în septembrie, plata se face până la sfârșitul lunii octombrie).

Clienții pot trimite linkul de recomandare altor prieteni pentru a câștiga aceste bonusuri financiare.

„Vei primi bonusul după ce prietenul tău își deschide pachet de cont curent, până la finalul lunii următoare deschiderii (de exemplu: pentru un pachet de cont curent deschis în septembrie, plata se efectuează pana la finalul lunii octombrie).

Poți trimite linkul de recomandare unui alt prieten și astfel să încerci să câștigi bonusul. ATENȚIE! Daca prietenul tău deschide cont fără să utilizeze linkul, nu vom putea valida recomandarea ta”, spun cei de la Raiffeisen Bank.

Te-ar mai putea interesa și: Un ordin UE schimbă regulile pentru români. Dacă ai carduri și conturi la Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, trebuie să știi asta!