- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Schimbări radicale la ING. Clienții băncii sunt afectați. Noile măsuri au fost anunțate

11 Oct, 19:59 • Bugiu ⁠Ana Maria
Începând cu această lună, ING Bank anunță schimbări importante în management. Banca își propune să digitalizeze complet creditul ipotecar, oferind clienților posibilitatea de a aplica online, fără a vizita o unitate bancară.
Schimbări radicale la ING. Clienții băncii sunt afectați. Noile măsuri au fost anunțate

Începând cu această lună, ING Bank implementează o serie de schimbări semnificative, atât la nivel de management, cât și în ceea ce privește serviciile oferite clienților. Anunțul a fost făcut de oficialii băncii, subliniind angajamentul instituției de a încuraja progresul profesional al angajaților și de a răspunde nevoilor clienților într-un mod eficient și inovator, potrivit bugetul.ro.

Te-ar mai putea interesa și: ING Bank își extinde ofertele în România. Noul serviciu promite să schimbe regulile!

foto: ING Bank

Schimbări radicale la ING. Clienții băncii sunt afectați. Noile măsuri au fost anunțate

Un aspect important al acestor modificări este restructurarea echipei de conducere. Mihaela Ioniță, actual director de Resurse Umane la ING Bank România, va prelua funcția de Head of HR la ING DiBa Germania începând cu 1 noiembrie. Mihaela a adus un aport băncii începând cu 2023, având o experiență vastă în domeniul resurselor umane, atât la nivel local, cât și internațional.

„La ING Bank România încurajăm constant progresul în carieră, prin asumarea de noi oportunități și provocări. Misha Ioniță, Serge Offers și Florinel Ilie preiau noi roluri, extrem de interesante și provocatoare, și sunt în egală măsură bucuroasă și mândră de ei.

Aceste schimbări reconfirmă angajamentul organizației noastre de a facilita dezvoltarea personală și profesională a membrilor echipei noastre”, a spus Mihaela Bâtu, CEO ING Bank România.

În urma acestor schimbări, Mihaela Ioniță, care momentan ocupă funcţia de director de Resurse Umane al ING Bank România, va deveni, chiar de la 1 noiembrie, noul Head of HR la ING Germania.

„Mihaela s-a alăturat ING la începutul anului 2023, fiind unul dintre cei mai experimentați profesioniști de resurse umane din România, cu experiență locală și internațională în diferite industrii”, au spus aceștia.

O altă noutate din cadrul instituţiei bancare o reprezintă Serge Offers, Head of Business Banking, care preia rolul de Head of Business Banking la ING DiBa Germania, începând cu luna octombrie 2024. Angajat al băncii de peste 18 ani, este şi membru al Comitetului Executiv al ING Bank România din 2018.

Serge Offers, care deține funcția de Head of Business Banking în România, va prelua un rol similar la ING DiBa Germania în octombrie 2024. Serge este angajat al ING de peste 18 ani și a fost parte a Comitetului Executiv al băncii române din 2018.

Florin Ilie, un alt nume de referință, a fost numit Head of Business Banking la ING Bank România, începând cu 1 octombrie, menținându-și și funcția de director general adjunct. Florin face parte din echipa ING din 2004.

„Suntem foarte aproape să avem creditul 100% online. Mai este nevoie doar de adaptări minore ale legislației pentru a ajunge să digitalizăm complet acest tip de credit”, a dezvăluit Iulia Rusu, Manager Strategie, Departamentul de Credite Persoane Fizice, ING Bank România.

Pe lângă schimbările din management, ING Bank are în vedere și îmbunătățiri mari în serviciile sale, cu accent pe digitalizare. O noutate importantă este planul de a oferi creditul ipotecar complet online, eliminând necesitatea de a vizita o unitate bancară fizică.

Iulia Rusu, Manager de Strategie în cadrul Departamentului de Credite Persoane Fizice, a menționat că banca este foarte aproape de a lansa acest serviciu, având nevoie doar de câteva adaptări legislative pentru a finaliza procesul de digitalizare.

Te-ar mai putea interesa și: Anunț major pentru clienții ING Bank. Se aplică urgent începând cu 11 septembrie