- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Furnizorul de solutii prin SMS Simplus estimeaza afaceri in crestere cu 150% pe 2009

14 Dec, 16:58 • Redactia DailyBusiness
Compania Simplus, ce activeaza pe piata de solutii interactive prin SMS din Romania, estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, in crestere cu 150% fata de anul trecut, a anuntat, luni, societatea.
Furnizorul de solutii prin SMS Simplus estimeaza afaceri in crestere cu 150% pe 2009

In 2008, compania a afisat afaceri de 2 milioane de euro.

„Anul 2009 a fost un an prolific pentru Simplus in pofida crizei care a zdruncinat piata din Romania. In acest an, am reusit sa implementam servicii SMS in Turcia, Moldova, Spania, Italia si Bulgaria”, a declarat Dan Boabes, CEO Simplus Invest.

„In acelasi timp, am introdus pe piata din Romania serviciul propriu creat de schimbare a vocii denumit Phonejoker. Tot in 2009 am pus la dispozitia utilizatorilor romani a MMS-urilor cu tarf normal si Premium MMS (adica MMS cu suprataxa), dar si solutii de localizare”, a adugat Boabes.

Simplus Invest a achizitionat in 2009 firma Poket Romania, un agregator de content tv si video care lucreaza pentru principalii operatori de telefonie mobila.

Dan Boabes intentioneaza sa lanseze serviciul Poket in regiune si va incepe cu Polonia, in iunie 2010.

„Pentru 2010 intentionez sa investesc in proiecte on-line in lumea intreaga, sa dezvolt switter.com, sa realizez un portal pentru prescolari, dar si sa creez o solutie internationala de plata pentru content”, a mai declarat Boabes.

Simplus ofera solutii interactive prin SMS si apartine antreprenorilor romani Dan si Corina Boabes.