- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cât costă o porție de mămăligă sau câteva felii de pâine la Taverna Racilor

21 Jan, 13:27 • Bruma Loredana
Paul Nicolau, cunoscut și ca Pescobar, a dat lovitura cu restaurantele sale. Lunar, îi intră bani frumoși în conturi, semn că afacerile îi merg bine.
Cât costă o porție de mămăligă sau câteva felii de pâine la Taverna Racilor

Cât costă o porție de mămăligă sau câteva felii de pâine la Taverna Racilor. Iubitorii de fructe de mare au devenit clienți fideli ai restaurantului condus de Pescobar, datorită prețurilor accesibile.

Cât costă o porție de mămăligă sau câteva felii de pâine la Taverna Racilor

Taverna Racilor din Capitală se numără printre restaurantele preferate de iubitorii de fructe de mare. Cei care i-au trecut pragul o dată, revin ori de câte ori au ocazia pentru a savura preparatele delicioase pregătite de bucătarii restaurantului.

Citește și INS: În 2023, România avea cele mai mici prețuri din UE la alimente şi la băuturile fără alcool

Prețurile sunt accesibile, însă nu sunt pentru toată lumea. De exemplu, o porție de mămăligă (aproximativ 260 de grame) costă 20 de lei, un preț destul de mare pentru mulți dintre cei care lucrează pe salariul minim pe economie.

Un coș cu pâine, adică 4 bucăți (200 de grame), costă 15 lei, scrie cancan.ro. 

Sosurile sunt nelipsite de pe mesele clienților, care plătesc puțin peste 10 lei. De exemplu, un sos de usturoi, de 50 de grame, costă 12 lei, la fel ca și maioneza picantă. Clienții mai pot comanda și  alte sosuri precum: sos aioli, sos picant Sriracha, sweet chilli, toate în cantitate de 50 de grame și toate la prețul de 12 lei.

Citește și Ce prețuri au dulciurile făcute de Gabriela Cristea. Internauții se plâng că scorurile sunt prea mari

Urmărește Daily Business pe Google News