- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cât costă să faci Revelionul la restaurantul lui Pescobar din Herăstrău. „Pentru voi fac toate acestea. Nu sunt doar vorbe, sunt și fapte”

09 Dec, 21:48 • Cornel Ghimeșan
Pescobar a dezvăluit oferta de Revelion din restaurantul său de pe Lacul Herăstrău, Pescobar Sushi & More, precizând că e nevoie de o consumație minimă de doar 500 de lei.
Cât costă să faci Revelionul la restaurantul lui Pescobar din Herăstrău. Pentru voi fac toate acestea. Nu sunt doar vorbe, sunt și fapte

Pescobar i-a anunțat pe cei care încă nu și-au făcut planuri de Revelion că îi așteaptă cu surprize la restaurantul său, Pescobar Sushi & More, aflat în Herăstrău, cu un cost minim al consumației de doar 500 de lei, subliniind că acesta este un gest dedicat clienților săi fideli. Afaceristul i-a îndemnat pe doritori să sune de pe acum să facă rezervări fiindcă locurile se ocupă rapid.

Citește și Super-nanny! „Soţul meu îmi dă 70.000 de dolari pentru că sunt mamă. E un job full time”. O tânără din Dubai se laudă cu viaţa de mămică „pe lux şi opulenţă”

„Dragilor, pentru voi fac toate acestea. Nu sunt doar vorbe, sunt și fapte. Organizăm Revelion aici și nu costă 500 de euro de persoană, 700, 800. Consumația minimă inclusă e de 500 de lei. Deci iubitele mele, când vă scoate unul și consumă mai puțin de o mie de lei la masă, nu te duce pe dreapta cu el și apoi la prelungiri. Deci Revelionul doar 500 de lei. Deja se dă drumul. Avem 200 de locuri. Vreau să fac așa un party mai friendly pentru clienți. Andreea cunoaște clienții. Sunați la numărul de rezervări și rezervați Revelionul la Pescobar Sushi. Love”, a spus Pescobar într-un clip video postat pe Tik Tok.

Citește și David Popovici scrie din nou istorie pentru România. Doar Gică Hagi și Nadia Comăneci au reușit această performanță

Cine e Pescobar și cum a ajuns la succesul de care se bucură astăzi

Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, e proprietarul celebrului restaurant Taverna Racilor, aflat tot în Herăstrău. Ideea de a deschide un astfel de local i-a venit în 2013, după ce s-a văzut fără un loc de muncă. Paul Nicolau și-a inițiat afacerea de vânzare de raci în Piața Obor. Pe măsură ce afacerea sa a luat avânt, s-a extins la vânzarea de raci gătiți, chiar și în zona Poiana Brașov, și a obținut o primire favorabilă din partea oamenilor. În 2022 a reușit să aibă venituri totale de 16,5 milioane de lei din ideea sa, iar afacerea a ajuns la un număr de 300 de angajați.

 

Urmărește Daily Business pe Google News
Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult