Kumar este de 14 ani in Romania si a lucrat la aproape toate celelalte restaurante cu specific indian de pe piata locala, printre care Taj sau pub-ul Barka.
„Dupa deschidere, afacerile au mers foarte bine. Acum merg ceva mai lent, ceea ce este normal pentru perioada verii. Nu pot face estimari in ceea ce priveste veniturile pentru intreg anul”, a spus Kumar.
El a adaugat ca va inaugura in perioada urmatoare o terasa si o gradina pentru gratar in incinta restaurantului.
„Nu stiu inca la cat se va ridica investitia, probabil undeva la 50.000 euro”, a adaugat acesta.
Pretul unui meniu, care include aperitiv, felul principal, desert si bautura, in restaurant costa circa 75 lei.
„Clientii sunt, la fel ca la toate celelalte restaurante cu specific indian de pe piata locala, in proportie de 80% expati si 20% romani”, a mai spus Arun Kumar.
Capacitatea restaurantului este de aproape 100 de persoane in 3 saloane, printre care unul pentru trabuc si coniac. Terasa ce urmeaza a fi inaugurata va putea gazdui tot circa 100 de clienti. In plus, restaurantul mai are un salon de evenimente, cu circa 150 de locuri.