- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cheloo are succes și în afaceri. Câți bani face vedeta

18 Sep, 10:30 • Anghel Valentin
Cântărețul de hip-hop Cheloo, cunoscut în ultimii ani și ca vedetă de televiziune, a investit în mai multe afaceri și se poate spune că se bucură de succes și în acest domeniu. Un singur business al său i-a adus, într-un singur an, un profit net de 1,3 milioane de lei!
Cheloo are succes și în afaceri. Câți bani face vedeta

După ce a reușit în muzică, Ion Cătălin Ștefan, cunoscut de toată țara drept Cheloo, a reușit și în afaceri. Cel puțin așa rezultă din cifrele companiilor în care a investit. Una singură dintre acestea i-a adus un profit net de 1,3 milioane de lei, după cum notează fanatik.ro.

Cel mai vechi business al lui Cheloo este firma 16 Hz Producție SRL, care se ocupă de ”realizarea înregistrărilor audio și editare muzicală”. Firma a fost înființată în 2004, iar încasările ei au fost, de la an la an, din ce în ce mai mari. Cel mai bănos an a fost 2022, care i-a adus lui Cheloo un profit net de 1,3 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 1,73 milioane lei. Deși mai mic de cât cel din 2022, profitul net din anul următor a fost, și el, considerabil: 960.000 de lei, la o cifră de afaceri de 1,3 milioane lei.

Cântărețul de hip-hop deține și 40 la sută dintr-un cabinet dentar – Medical Dent SRL. O altă firmă de care și-a legat numele este Spectru Subsonic SRL, la care Cheloo are un asociat. Această firmă se ocupă tot de înregistrări audio și editare muzicală.

Ce salariu ar avea Cheloo

Altfel, potrivit informațiilor vehiculate de presă în octombrie 2022, Cheloo ar încasa o sumă deloc neglijabilă din postura de jurat al emisiunii TV iUmor. Onorariul lui pentru acest show ar fi zece mii de euro.

Citește și Marcel Ciolacu, amintiri din tinerețe. „Nu mi-e rușine de nimic. Am dormit și în parcări”

Cântărețul locuiește în Breaza, unde a modernizat o casă modestă. Pe o suprafață totală de 6.000 de metri pătrați, el mai are acolo câteva anexe gospodărești, un hambar și o bucătărie de vară.

Pasionat de mașini 4×4

La casa din Breaza, artistul are și colecția proprie de mașini 4×4, care include un Mitsubishi Pajero 2800 TD Intercooler din 2008, un Dodge Ram din 1996, un automobil marca Suzuki modificat, o Toyota Land Cruiser, un Jeep Wrangler din 2021 și un GMC Sierra.

Cheloo este un pasionat al mașinilor de teren și al curselor. În 2006 s-a înscris pentru prima oară la o competiție off-road, iar de atunci a participat la mai multe curse. Acum doi ani, a participat și la celebrul raliu Dakar, în calitate de copilot.

Cheloo are 46 de ani și a devenit celebru în anii ’90, odată cu trupa Paraziții.

Citește și Bucharest Gaming Week revine la Palatul Parlamentului între 12-13 octombrie. Ce au pregătit pasionații de gaming