- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Concert extraordinar oferit de Lady Gaga in Piata Constitutiei

17 Aug, 10:26 • Redactia DailyBusiness
Zeci de mii de fani, de la cei mai tineri pana la cei in varsta, au fost incantati joi seara de spectacolul extraordinar sustinut de la Lady Gaga in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Concert extraordinar oferit de Lady Gaga in Piata Constitutiei

Imbracati in tinute care de care mai excentrice, plecand de la simple tricouri de plasa pana la peruci in toate culorile curcubeului si machiaje stridente sau complicate, tinerii au fost cei care au asteptat-o cu cea mai mare nerabdare pe artista.

Show-ul a inceput la 20,45. Lady Gaga a aparut pe una dintre portile castelului gotic construit pe scena, inconjurata de dansatori, calare pe un cal format de doi dintre tinerii din trupa. Prima piesa pe care a interpretat-o a fost „Highway Unicorn” (Road To Love), intampinata cu ropote de aplauze si strigate, noteaza [url=http://www.agerpres.ro/media/index.php/life/item/142873-Concert-extraordinar-oferit-de-Lady-Gaga-in-Piata-Constitutiei.html]Agerpres[/url].

Conform [url=http://www.mediafax.ro/life-inedit/lady-gaga-la-bucuresti-show-gotic-incendiar-in-fata-a-35-000-de-persoane-foto-9954044]Mediafax[/url], la show-ul sustinut de Lady Gaga, care a durat peste 2 ore au fost prezenti circa 35.000 de fani.

Lady Gaga si-a schimbat tinutele aproape la fiecare melodie, de la o rochie de regina, la una care aducea aminte de rochia facuta din carne.

Din spectacol a facut parte si o plimbare pe motocicleta cu steagul Romaniei prins la spate iar coregrafiile au fost care mai de care mai ciudate si mai frumoase.

Concertul de la Bucuresti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a sustinut in Europa in cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cantareata americana a mai concertat la Sofia marti seara.

Urmatorul concert al artistei este programat la Viena, sambata.

Cantareata Lady Gaga a devenit celebra gratie unor piese precum „Bad Romance” si „Poker Face”, dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si provocarilor – in special vestimentare.

In mai putin de trei ani de cariera, Lady Gaga a castigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 si „cel mai bine vandut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenti oameni ai decadei 2000, a fost inclusa in Topul 100 al celor mai influenti oameni din lume intocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebritati de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume.