„Ideea mi-a venit in urma cu un an cand mi-am
dat seama ca desi in Romania nu exista o cultura a cafelei, romanii consuma
cafea si sunt dornici sa experimenteze, insa este nevoie sa se investeasca timp
si rabdare astfel incat sa aduci in prim plan atat cafeaua cat si modurile
diferite de preparare”, a declarat Traian Ispasiu, proprietarul Coffee Shop Tabiet.
Pe langa cafeaua proaspat preparata, clientii pot cumpara
din cafenea si cafea gata prajita (vrac), dar si produse din cafea, fresh food
and drinks.
Traian Ispasiu are 32 de ani
si a intrat in antreprenoriat deschizand un service auto la 23 de ani.
Dupa 3 ani a schimbat domeniul, iar in 2006 a deschis prima cafenea sub brandul
Caffe Tabiet. In 2012 are o experienta acumulata din deschiderea a 6
locatii in domeniul ospitalitatii.
De
asemenea, el este director executiv al Asociatiei pentru Antreprenoriat din Romania.