Noul restaurant are o capacitate de 230 de locuri, a spus pentru DailyBusiness.ro Adrian Chirica, assistant food and beverage director la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Elementul specific al acestui restaurant il constituie fripturile din carne de vita de rasa black angus, special importata din SUA.
Pretul unei astfel de portii variaza intre 70 lei si 380 lei.
[gallery:309]
Un alt element distinctiv al noului restaurant este spatiul destinat fumatorilor de trabucuri. Pretul acestora porneste de la 50 lei si poate ajunge pana la 400 lei pentru un singur trabuc cubanez.
Adrian Chirica a precizat ca desi este asociat cu un hotel de lux, in noul restaurant nu sunt asteptati doar clienti cu venituri foarte mari.
In plus, restaurantele JW Marriott nu se bazeaza doar pe clientela din hotel.
„Peste 60% dintre clientii restaurentelor provin din afara hotelului”, a punctat Chirica.
Acesta a mai spus ca principalii clienti sunt directori de companii, nu neaparat din top-management, dar care au venituri peste medie.