- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Mihai Bendeac are apartament de 200.000 de euro. Interiorul apartamentului arată ca un muzeu

28 Sep, 09:18 • Berbecar Ralph
Mihai Bendeac, fostul jurat de la Iumor locuiește într-un apartament situat pe Bulevardul Unirii, o zonă de prestigiu și una dintre cele mai scumpe din București. Actorul a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să trăiască acolo, motiv pentru care a investit aproape 200.000 de euro în achiziționarea locuinței. Mai mult de atât, Bendeac s-a implicat personal în amenajarea și decorarea apartamentului.
Mihai Bendeac are apartament de 200.000 de euro. Interiorul apartamentului arată ca un muzeu

Știm cu toții că Mihai Bendeac este un mare pasionat de artă, de aceea a ales să fie propriu designer de interior pentru apartamentul visurilor lui care l-a costat în jur de 200.000 de euro.

Ce elemente a folosit Mihai Bendeac în amenajarea apartamentului din zona Unirii

Încă de pe când era prezentator la emisiunea X factor, visul cel mai mare al lui Mihai a fost să își achiziționeze un apartament într-o zona centrală. Zis și făcut- chiar dacă au trecut mai mulți ani de atunci, actorul a scos din buzunar în jur de 185.000 de euro, plus amenajările care au trecut de o sumă consistentă de 200.000 de euro. Odată ce intri în apartamentul lui Bnedeac, vei regăsi pe peretele din living, multe fotografii și caricaturi cu el. De asemenea, fostul jurat Iumor are mai multe costume care sunt așezate pe manechine, și în același loc din living are tablouri cu alte personalități, precum Delia Matache și Toma Caragiu.

„O să intrați acum în ceea ce se numește casa memorială a actorului Mihai Bendeac. Este singura casă din lume care este construită încă din timpul vieții artistului. O să vă rog să vă luați niște cipici, poftiți! Aceasta este intrarea în casa maestrului. Aici obișnuia să vină, se descălța, avem și papucii maestrului. Pe pereți avem imagini cu maestrul din activitatea maestrului. Aici este zona unde maestrul gândea.”, a declarat Mihai Bendeac în urmă cu câțiva ani la emisiunea X Factor, în timp ce își prezenta casa.

Ce sumă colosală a plătit actorul pentru acest apartament

Artistul a descris în detaliu apartamentul lui. La etajul superior al penthouse-ului putem vedea dormitorul destul de mare, dar și o sală de fitness cu saltele și aparate de forță.

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185.000 de euro. Acum o fi 190.000 de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii. Sunt atât de dement încât aș sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa. Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă. La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ.”, a spus actorul în podcastul lui Cătălin Măruță.