- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Nici în aeroport nu costă atât! Prețul unui sandwich vândut de Auchan depășește pe cel al ciocolatei Dubai!

08 Oct, 12:31 • Mălureanu Rebecca
Ciocolata Dubai nu este cea mai scumpă! O clujeancă a expus pe rețelele sociale prețul unui sandwich de la Auchan și a strâns o mulțime de reacții online.
Nici în aeroport nu costă atât! Prețul unui sandwich vândut de Auchan depășește pe cel al ciocolatei Dubai!

Cei care cred că ciocolata Dubai se vinde la preț mare, se înșeală. Un sandwich văndut de Auchan întrece orice măsură. Zilele acestea, o tânără din Cluj a expus, pe rețelele de socializare, cât a ajuns să coste o amărâtă de pâine cu câteva felii de carne de pui. Prețul este contrar oricăror așteptări, chiar și pentru orașul lui Emil Boc. Nici măcar în Aeroportul Otopeni nu s-au văzut asemenea tarife la mâncare.

Tânara clujeancă a postat pe TikTok, prețul la sandwich!

În imaginile surprinse de aceasta se vede clar că a cheltuit suma de 71,60 lei pe produsul de 350 de grame. Totuși, pe etichetă menționa că prețul pe un kilogram de produs este de 54,24 lei. Așadar, retailerul nu doar că mărește prețul, dar pune și etichete greșit.

La puțin timp după ce a postat TikTok-ul, videoclipul s-a viralizat numaidecât! O mulțime de români și-au spus părerile despre prețul exagerat de mare pe care îl vrea comerciantul. Într-o situație de genul, ciocolata Dubai, care te costă între 50 și 100 de lei, pare chiar ieftină.

Preț sandwich Aucham
Preț sandwich Aucham

Ai mai putea citi și: Gabriela Cristea stârnește reacții în online! Prezentatoarea dezvăluie prețul ciocolatei Dubai

Oferte Auchan la Cluj, locul unde un sandwich a ajuns să fie „mâncare de bogați”!

În contradictoriu cu imaginile surprinse de tânără, Auchan a promis clienților săi super-oferte! Retailerul aniversează 18 ani de când e în România și a comunicat că va veni cu mai bine de 1.000 de promoții. De asemenea, au spus și că vor introduce anumite avantaje extra prin intermediul cardului de fidelitate MyCLUB Auchan.

Auchan are și tombola de „majorat” prin care oferă un premiu de 18.000 de euro. Bonus: o să revină și „cărucioarele misterioase”. Din nou, mii de români vor cumpăra fără să știe pentru ce plătesc. Vor afla abia la ieșirea din magazine, când vor desface ambalajele.

Comerciantul a gândit aceeași strategie și în perioada sărbătorilor Pascale 2024. Unii clienți au fost satisfăcuți, chiar surprinși pozitiv de ce au găsit. Însă, au existat și persoane nemulțumite care s-au plâns că nu au nici un folos multe dintre produsele deja achitate. Rămâne să vedem ce se va întâmpla de data aceasta și ce vor conține așa-zisele cărucioare.

Te-ar mai putea interesa și: De ce sunt pufuleții atât de periculoși pentru sănătate. Ingredientele nocive pe care le conțin