- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Pescobar nu se face că plouă când vine vorba de acțiuni de caritate. Faimosul om de afaceri a sponsorizat balul de boboci din Rădăuți. Ce sumă colosală a oferit

23 Sep, 20:35 • Berbecar Ralph
Doi elevi ai Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți au avut o surpriză neașteptată atunci când au hotărât să își încerce norocul și să îl abordeze pe antreprenorul Paul Nicolau, cunoscut sub pseudonimul „Pescobar”, pentru a obține o sponsorizare pentru Balul Bobocilor. Elevii au fost șocați când au văzut că omul de afaceri le-a trimis banii direct.
Pescobar nu se face că plouă când vine vorba de acțiuni de caritate. Faimosul om de afaceri a sponsorizat balul de boboci din Rădăuți. Ce sumă colosală a oferit

Pescobar se află în județul Suceava pentru o nouă colaboare, de data aceasta împreună cu Ștefan Mandachi. Elevii de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” au profitat de această oceazie când au aflat că Pescobar este în apropierea lor și nu au mai stat pe gânduri. Elevii au făcut un drum special până în Gura Humorului pentru a-l întâlni pe omul de afaceri și pentru a încerca să-l convingă să susțină financiar evenimentul lor. Impresionat de determinarea acestora, Nicolau nu a ezitat și le-a răspuns prompt cererii.

Câți bani le-a oferit Pescobar pentru evenimentul care urma să aibă loc

Afaceristul a întrebat liceenii de câți bani au nevoie, însă aceștia, surprinși și emoționați, nu au îndrăznit să ceară o sumă exactă. Totuși, au menționat că cea mai mare sponsorizare primită până atunci a fost de 2.500 de lei, oferită de o companie locală din Rădăuți.

Fără a sta prea mult pe gânduri, Paul Nicolau a hotărât să depășească această sumă și să le ofere elevilor 3.000 de lei, în semn de apreciere a efortului pe care aceștia l-au depus. Pentru a le demonstra că este cât se poate de serios și sincer, el a filmat momentul în care a transferat banii în contul acestora. Liceenii au rămas uimiți când au verificat contul și au văzut suma primită.

„Deci, dragilor susținem cu 3.000 de lei Balul bobocilor din Rădăuți. Am trimis.”, a spus patronul de la Taverna Racilor, conform Cancan.

Citește și: Cheloo, profit de 900.000 de euro. Juratul de la iUmor nu glumeşte în afaceri

Faimosul afacerist pornește proiectul pop-up România

Colaborarea dintre Pescobar și Mandachi, prin proiectul pop-up lansat recent în România, demonstrează implicarea antreprenorilor locali în comunitățile din care fac parte, și își dorește să ofere cât mai mult ajutor și susținere tinerilor aflați la început de drum.

„Mersi că m-ai primit în casa ta, mersi că m-ai primit la hotel Mandachi și experimentul sună în felul următor: Taverna Racilor pop-up restaurant! Adică, pe scurt, vin cu tot ce am mai bun în companie, cu managerii mei, cu hostessele mele, cu Laviniile, cu Larisele, cu cei mai buni bucătari, cu toată lumea, cu meniul meu, cu produsele mele, cu tigăile mele, cu tot, tot…unde? la el (nr. Mandachi) la restaurant.

Practic, îmi dă cheile restaurantului lui, mi le-a dat, și este restaurantul meu, în ghilimele, pentru o lună de zile. O lună în care tot bucovineanul, tot moldoveanul, toată lumea va veni aici să mănânce și să aibă experiența Tavernei Racilor. Așa că, ne-am unit forțele (…)”, a mai spus Pescobar.

Tags: