„In acest timp, vom face anumite modificari, una din ele fiind bucataria franceza, pe care vrem sa o aducem la un stil mai apropiat culturii noastre gastronomice”, a spus Marian Popa, unul din actionarii restaurantului.
Reprezentantii restaurantului au fost destul de evazivi in privinta informatiilor, cu mentiunea ca vor reveni cu mai mai multe detalii la finalul lunii noiembrie.
„Ca in orice afacere, speram ca si veniturile sa creasca odata cu redeschiderea”, a mai spus Monica Cretu, business manager al Heritage.
In perioada in care Heritage va fi inchis, se vor organiza evenimente corporate, iar dupa redeschiderea restaurantului este posibil sa se intemeieze si un business club.
„Acest business club va fi un loc unde oamenii de afaceri pot discuta intr-o atmosfera mai relaxanta”, sustine Cretu.
Marian Popa sustine ca nu vor surveni modificari in structura actionariatului.
Restaurantul a fost deschis in urma cu circa un an, in urma unei investitii de circa 1 milion de euro. Localul este amplasat in zona Polona din Bucuresti.
Printre actionarii restaurantului se numara Dan Pascariu, Robert Rekkers, Radu Ghetea, sau George Butunoiu.