- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

TEST de iluzie optică contra cronometru. Găsește cele patru elemente ascunse din imagine în doar 15 secunde

28 Jul, 17:19 • Alexe Raluca
Testele de iluzie optică fac furori în mediul online. Astăzi îți propunem ți noi un astfel de test de atenție. Reușești să îl rezolvi în doar 15 secunde?
TEST de iluzie optică contra cronometru. Găsește cele patru elemente ascunse din imagine în doar 15 secunde

Testele de iluzie optică, atenție și concentrare sunt deja celebre. În mediul online fac furori și ne provoacă să ne punem mintea la contribuție cum nu se poate mai bine. Încercarea de azi trebuie rezolvată în doar 15 secunde, iar cei care reușesc să descopere elementele ascunse la timp se pot considera adevărate genii cu intelectul dezvoltat.

Citește și: Test de personalitate. Alege o imagine și află lucruri esențiale despre tine

TEST de iluzie optică contra cronometru

Testele de iluzie optică se află printre cele mai bune jocuri de inteligență datorită elementelor ascunse ce sunt foarte greu de identificat. Dacă vrei să îți testezi abilitățile intelectuale și de concentrare, încearcă să rezolvi acest test în timpul alocat. Imaginea i-a făcut pe mulți internauți să devină confuzi, mai ales că este mult mai complexă decât pare. Persoanele care reușesc să rezolve acest puzzle în doar 15 secunde sunt considerate adevărate genii.

Provocarea de astăzi este să identifici cele patru elemente ascunse în imagine. Trebuie să fii relaxat și să nu te lași distras de nimic din jurul tău în timp ce rezolvi acest test. Elementele pe care trebuie să le găsești în imagine sunt un liliac, o rață, un fluture și un morcov.

Dacă ai reușit să identifici toate cele patu elemente în doar 15 secunde, atunci ai un nivel de inteligență ridicat de care poți să fii mândru! Elementele pe care trebuia să le găsești sunt împrăștiate și ascunse în imagine, astfel că, dacă ai reușit, te poți lăuda cu abilități vizuale extrem de dezvoltate.

Morcovul, integrat în scoarța copacului, liliacul, camuflat pe lângă brațele copiilor și fluturele pitulat printre frunze se află în partea stângă a imaginii, în timp ce rața poate fi văzută în partea dreaptă jos a fotografiei, chiar lângă picioarele din spate ale câinelui. Dacă nu ai reușit să identifici elementele la timp sau deloc, ai în imaginea de mai jos încercuite toate elementele ascunse care au fost menționate.

Testele de iluzie optică devin tot mai celebre în ultima perioadă, oferind un mod atractiv de a-ți evalua abilitățile cognitive și mentale. TStudiile efectuate în ultimii ani au arătat că testele IQ clasice, combinate cu iluzii optice inedite, te fac să îți testezi nivelul de atenție și observație, dar și aptitudinile de rezolvare a problemelor cotidiene sau care necesită concentrare.

Citește și: McDonald’s revine la angajații umani după ce inteligența artificială a dat rateuri uriașe la comenzi. Clienții au primit înghețată cu bacon și cantități uriașe de nuggets de pui